ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΣΗ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ – Στις 12 και 13 του μήνα η συζήτηση στην Ολομέλεια

Συντάκτης:
 

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος, Νίκος Παρασκευόπουλος, παρέδωσε σήμερα Τρίτη (5/2) το πόρισμα της επιτροπής στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, παρουσία του αντιπροέδρου και του γραμματέα της επιτροπής, Γιάννη Τραγάκη (ΝΔ) και Θόδωρου Παπαθεοδώρου (ΔΗΣΥ).

Ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πολύ καλή δουλειά, όπως είπε, που έγινε στην επιτροπή κατά τη διάρκεια των εργασιών της, που ολοκληρώθηκαν σε 18 συνεδριάσεις και σε διάστημα δυόμισι μηνών.

«Θα είναι πολύ χρήσιμο για την Ολομέλεια της Βουλής όλοι και όλες οι συνάδελφοι να έχουν την έκθεση της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος, με το corpus της συζήτησης, ενώ θα έχει και εξαιρετικό ενδιαφέρον, ελπίζω, και για την κοινή γνώμη, τον δημόσιο λόγο, τους κοινωνικούς φορείς» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Βουλής «η συζήτηση για την αναθεώρηση του συντάγματος θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια την επόμενη Τρίτη και Τετάρτη 12 και 13 Φεβρουαρίου, έτσι ώστε με άνεση χρόνου να μιλήσουν τα μέλη της επιτροπής και άλλοι βουλευτές, καθώς και οι επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων».

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

«Να ξεκινήσουμε αυτή τη διαδικασία, έτσι ώστε πριν από τα μέσα Μαρτίου να έχει ολοκληρωθεί με τη δεύτερη συνεδρίαση της Ολομέλειας. Ήταν, νομίζω, και ελπίζω να είναι μέχρι τέλους, μια πολύ καλή σελίδα της τρέχουσας τέταρτης συνόδου της παρούσας περιόδου της Βουλής», κατέληξε ο κ. Βούτσης.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

...(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

share->share_count); ?>