ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ της Ντόρτμουντ: Διαθέτει… περούκες Άξελ Βίτσελ

Συντάκτης:
 

Στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό γενικότερα, το μάρκετινγκ παίζει σημαντικό ρόλο στο να είναι βιώσιμες μεγάλες εταιρείες και σ’ αυτό τον τομέα η Ντόρτμουντ εδώ και χρόνια έχει δείξει να πρωτοπορεί. Οι Βεστφαλοί διαθέτουν στον κόσμο τους… περούκες Άξελ Βίτσελ.

Ο βέλγος άσος είναι μία από τις πιό επιτυχημένες μεταγραφικές κινήσεις του περασμένου καλοκαιριού για τη γερμανική ομάδα, η οποία είναι πρωτοπόρος στην μπουντεσλίγκα. Ο διεθνής μέσος προσαρμόστηκε άμεσα στα νέα δεδομένα, έγινε απαραίτητο «εργαλείο» και πρωταγωνιστής στην εντυπωσιακή πορεία των Βεστφαλών στην μπουντεσλίγκα και κατά συνέπεια από τα πιό «αγαπητά παιδιά» της εντυπωσιακής εξέδρας.

El Borussia Dortmund saca a la venta una peluca afro que recuerda al pelo de Axel Witsel. Se puede adquirir por 9,99€… 😂 #BVB (foto @MobileBetUK) pic.twitter.com/mrPt9Td52D

— Fútbol Total (@FT_Total) 7 Φεβρουαρίου 2019

Κι επειδή στην σύγχρονη εποχή, το ποδόσφαιρο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το εμπόριο, το αρμόδιο τμήμα της Ντόρτμουντ, είχε την… φαεινή ιδέα να διαθέσει μέσω διαδικτύου, περούκες με την χαρακτηριστική κόμη του Βίτσελ. Είναι χαρακτηριστικό πως οι περούκες «αφάνα» κοστίζουν 9,95 ευρώ και δεδομένης της δημοφιλίας που απολαμβάνει ο βέλγος άσος, πιθανότατα θα γίνουν ανάρπαστες…

Να θυμίσουμε ότι πριν από χρόνια η Ντόρτμουντ ήρθε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, αλλά σώθηκε με τον κόσμο της να την στηρίζει στα δύσκολα.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Borussia Dortmund’un resmi internet mağazasında Axel Witsel peruğu satışa sunuldu (10€). pic.twitter.com/n9VzIv3bjJ

— Fooball (@fooballnet) 6 Φεβρουαρίου 2019

WTF – Le Borussia Dortmund vend des perruques d'Axel Witsel https://t.co/2t2C9Am9xc pic.twitter.com/ywERVr0ObX

— WF Dortmund (@Wyn_Dortmund) 6 Φεβρουαρίου 2019

...(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

share->share_count); ?>