ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ τη Διαχείριση των Πυρκαγιών παρέλαβε ο Τσίπρας

Συντάκτης:
 

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Συνάντηση είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τα μέλη της Ανεξάρτητης Επιτροπής για τη Διαχείριση των Πυρκαγιών, προκειμένου να παραλάβει τη μελέτη τους.

«Συναντήθηκα με τα μέλη της Ανεξάρτητης Επιτροπής για τη Διαχείριση των Πυρκαγιών στη χώρα μας, προκειμένου να μου παραδώσουν την τελική μελέτη τους. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην επιστημoνική ομάδα του καθηγητή κου Γκολντάμερ και στους Έλληνες καθηγητές και ερευνητές που εργάστηκαν μαζί του», ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο πρωθυπουργός.

«Οι κύριοι Ξανθόπουλος, Ευτυχίδης, Μαλλίνης, Μητσόπουλος και Δημητρακόπουλος, δούλεψαν σκληρά και αφιλοκερδώς, προκειμένου να συμβάλουν στην εθνική προσπάθεια να θωρακίσουμε τη χώρα από έναν κίνδυνο που με την κλιματική αλλαγή γίνεται ολοένα και πιο έντονος» σημειώνει επίσης στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Συναντήθηκα με τα μέλη της Ανεξάρτητης Επιτροπής για τη Διαχείριση των Πυρκαγιών στη χώρα μας, προκειμένου να μου παραδώσουν την τελική μελέτη τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην επιστημ. ομάδα του καθηγητή κου Γκολντάμερ και στους Έλληνες καθηγητές &ερευνητές που εργάστηκαν μαζί του pic.twitter.com/ckTvJSq3dF

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 7 Φεβρουαρίου 2019

...(περισσότερα)

share->share_count); ?>