ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Δημήτρη Πέτροβιτς

Συντάκτης:
Κατηγορία: Θράκη, Πολιτική Ετικέτες:
 

«Νέα Περιφέρεια» ο συνδυασμός του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Δημήτρη Πέτροβιτς

Περιφέρεια Πολιτική 40 λεπτά ago by Η Γνωμη 0Likes
0shares
 • Share on Facebook
 • Share on Twitter

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοίνωσε  με διαδοχικές συνεντεύξεις του στην Κομοτηνή και την Καβάλα ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

Με σαφή συμβολισμό στο λογότυπο ο Δημήτρης Πέτροβιτς παρουσίασε το όνομα του συνδυασμού «Νέα Περιφέρεια», αναφερόμενος και στην υπερκομματική ταυτότητα με την οποία διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του και στις πέντε περιφερειακές ενότητες.

«Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη δεν έχουμε την πολυτέλεια των κομματικών διαφωνιών και αντιπαραθέσεων» σημείωσε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας ότι «Κόμμα μας είναι ο τόπος μας. Αυτό είναι η Νέα Περιφέρεια».

Περιγράφοντας το ευρύτερο πολιτικό πλαίσιο και τις δυσκολίες της περιόδου που έρχεται, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου έθεσε τους άξονες που θα κινηθεί η πολιτική του καμπάνια στη βάση τριών ερωτημάτων:

 1. Μπορούμε να ζήσουμε µε αξιοπρέπεια;
 2. Μπορούμε να κρατήσουμε τα παιδιά µας στον τόπο µας;
 3. Μπορούμε να γυρίσουμε την ιστορία με θετικό πρόσημο για τους πολίτες;

Για να καταλήξει «Σ’ αυτό το περιβάλλον της αβεβαιότητας, βρίσκομαι απέναντι σας και σας ζητώ να με εμπιστευτείτε ως Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές».

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Πέτροβιτς κάλεσε σε συστράτευση τους πολίτες και τις υγιείς δυνάμεις της Περιφέρειας σημειώνοντας ότι «Το επόμενο διάστημα θα καταθέσουμε την αναλυτική μας πρόταση για τη διακυβέρνηση της Περιφέρειάς μας, με ανοιχτούς δίαυλους επικοινωνίας με τους πολίτες και σχεδιασμό που στηρίζεται σε μετρήσιμα αποτελέσματα. Αυτά αποτελούν τα εχέγγυα για τη ρεαλιστικότητα των νέων στόχων µας. Όχι κούφιες υποσχέσεις που ξεχνιούνται την επόμενη μέρα των εκλογών. Εμείς κάνουμε πράξη όσα λέμε. Το έργο µας στον Έβρο είναι η εγγύηση για το αύριο της Περιφέρειας μας».

«Μέσα στο ιδιαίτερα δυσμενές περιβάλλον των τελευταίων χρόνων, εμείς για όσα δεσμευτήκαμε, πετύχαμε» σημείωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς αναφέροντας ως παράδειγμα την εξασφάλιση ειδικού προγράμματος, μοναδικού στην Ελλάδα, ύψους 26,3 εκ ευρώ αποκλειστικά για τον Έβρο.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Ζητώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών για να βρεθούν από κοινού λύσεις για τους ανθρώπους, για τη νέα γενιά, και για τον τόπο ο Δημήτρης Πέτροβιτς έθεσε τους στόχους της υποψηφιότητας του:

 • Να φτιάξουμε εμείς το δικό µας μέλλον.
 • Να καταστήσουμε την Περιφέρεια μας μια πραγματικά Ευρωπαϊκή Περιφέρεια.
 • Να δημιουργήσουμε μια ισχυρή τοπική οικονομία µε τα δικά της χαρακτηριστικά που θα δίνει διέξοδο και δουλειές στους ανθρώπους που ζουν σ’ αυτόν εδώ τον τόπο.
 • Να συνεχίσουμε όσα σημαντικά ξεκινήσαμε.
 • Να εργαστούμε από κοινού.
 • Να μπορέσουμε να ονειρευτούμε ξανά.

Το επόμενο διάστημα σταδιακά θα ανακοινώνονται ονόματα υποψηφίων που στελεχώνουν τη «Νέα Περιφέρεια».

Το λογότυπο του συνδυασμού «Νέα Περιφέρεια»

Tags: Νέα ΠεριφέρειαΠέτροβιτς
Μοιραστείτε το

Διαβάστε επίσης

Περιφέρεια Πολιτική

Οριστικό: Μέτιος η επιλογή της ΝΔ για την Περιφέρεια ΑΜΘ

by Κική Ηπειρώτου 0Comments
Περιφέρεια

Γεγονός οι πρώτες – λίγες – προκρατήσεις από Ρώσους στα ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης

by Κική Ηπειρώτου 0Comments

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο Ακύρωση απάντησης

Name
E-mail
Σχόλιο
I agree that my submitted data is being collected and stored.

Current ye@r *

Leave this field empty

...(περισσότερα: http://www.gnomionline.gr)

share->share_count); ?>