ΚΑΒΑΛΑ: ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Διεθνές κολυμβητικό Μίτινγκ Απόστολος Παύλος

Συντάκτης:
 

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Με λάμψη κορυφαίων κολυμβητών παγκόσμιας εμβέλειας, ξεκινά σήμερα το απόγευμα στην Καβάλα η 2η Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση «Απόστολος Παύλος» που συνδιοργανώνουν ο δήμος, τα σωματεία ΝΟΚ και ΟΘΑΚ, υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν 600 και πλέον αθλητές και 61 κολυμβητικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αριθμός ρεκόρ για διασυλλογικό μίτινγκ. Ανάμεσα τους η Κατίνκα Χόζου και ο Τζέιμς Γκάι, ενώ παρόντες θα είναι επίσης κορυφαίοι της ελληνικής κολύμβησης, μεταξύ των οποίων οι Απόστολος Χρήστου, Νόρα Δράκου, Κέλυ Αραούζου, Απόστολος Παπαστάμος, Δημήτρης Νέγρης, και Γιώργος Αρνιακός. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καβάλας, σε πισίνα 50μ., 8 διαδρομών και βατήρων, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς της FINA. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Η διοργάνωση ολοκληρώνεται την Κυριακή.

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest
 • ...(περισσότερα)

  Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

  Στο http://www ert gr διαβάσαμε:

  Διαφημιστική καταχώρηση
  Διαφημιστική καταχώρηση

  Με λάμψη κορυφαίων κολυμβητών παγκόσμιας εμβέλειας, ξεκινά σήμερα το απόγευμα στην Καβάλα η 2η Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση «Απόστολος Παύλος» που συνδιοργανώνουν ο δήμος, τα σωματεία ΝΟΚ και ΟΘΑΚ, υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

  Στους αγώνες θα συμμετάσχουν 600 και πλέον αθλητές και 61 κολυμβητικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αριθμός ρεκόρ για διασυλλογικό μίτινγκ. Ανάμεσα τους η Κατίνκα Χόζου και ο Τζέιμς Γκάι, ενώ παρόντες θα είναι επίσης κορυφαίοι της ελληνικής κολύμβησης, μεταξύ των οποίων οι Απόστολος Χρήστου, Νόρα Δράκου, Κέλυ Αραούζου, Απόστολος Παπαστάμος, Δημήτρης Νέγρης, και Γιώργος Αρνιακός Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καβάλας, σε πισίνα 50μ , 8 διαδρομών και βατήρων, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς της FINA. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό Η διοργάνωση ολοκληρώνεται την Κυριακή (περισσότερα)

  ...(περισσότερα)

  share->share_count); ?>