ΥΓΙΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ηλικία στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης:
 

«Υγιής καρδιά σε κάθε ηλικία» είναι το θέμα του 10ου ετήσιου καρδιολογικού συνεδρίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, που διεξάγεται από σήμερα Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 10 του μήνα, στο ξενοδοχείο Astir ΕΓΝΑΤΙΑ , στην Αλεξανδρούπολη.

Στη διάρκειά του, θα παρουσιαστούν οι πρόσφατες και σημαντικότερες εξελίξεις στην πρόληψη , διάγνωση και θεραπεία των καρδιοαγγειακών παθήσεων. Στην ενότητα των κλινικών εργαστηρίων, θα συζητηθούν «δύσκολα περιστατικά που εστιάζονται στη σωστή χρήση και ερμηνεία σύγχρονων διαγνωστικών μεθόδων στην καρδιολογία κ.α».

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Επίσης , αναφορά θα γίνει στις κλινικές και επιστημονικές δραστηριότητες της καρδιολογικής κλινικής του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Έβρου (ΓΠΝΕ)και το γεγονός ότι συνέβαλε «με το έργο της, στην πρόοδο της καρδιαγγειακής ιατρικής τόσο στη χώρα όσο και διεθνώς». Το συνέδριο διοργανώνεται από τη Δημοκρίτεια Ιατρική εταιρεία, την Καρδιακή Κλινική του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Κλινικοί και ερευνητές καρδιολόγοι θα αποτελέσουν τον κορμό των ομιλητών.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • ...(περισσότερα: http://www.ert.gr)

    share->share_count); ?>