ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΕ Αγία Πελαγία και Μεγάλη Βρύση

Συντάκτης:
Κατηγορία: Εργασία, Υγεία Ετικέτες: ,
 

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Δύο διαφορετικά περιστατικά με πυροβολισμούς και έναν τραυματισμό, συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην Αγία Πελαγία του δήμου Μαλεβιζίου και στην Μεγάλη Βρύση του δήμου Γόρτυνας.
Οι προσωπικές διαφορές όπλισαν το χέρι ενός 32χρονου, ο οποίος στη διάρκεια τσακωμού με έναν 30χρονο, στο υπαίθριο δημοτικό πάρκινγκ της Αγίας Πελαγίας, έβγαλε το όπλο που είχε μαζί του και πυροβόλησε εναντίον του.
Ο 30χρονος τραυματίστηκε στο δεξί μηρό και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου οι γιατροί που περιποιήθηκαν το τραύμα του, διαπίστωσαν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Ο δράστης προσήλθε οικειοθελώς στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και παραδόθηκε. Μαζί του είχε και το όπλο με το οποίο πυροβόλησε, διαμετρήματος 9 mm με την γεμιστήρα που και δέκα φυσίγγια.
Αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ηλικιωμένος πυροβόλησε το σπίτι του αδερφού του

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Αναστάτωση επικράτησε τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής στη Μεγάλη Βρύση του δήμου Γόρτυνας όταν ένας άνδρας πυροβόλησε εναντίον του σπιτιού του ίδιου του αδερφού του. Οι δύο ηλικιωμένοι, νωρίτερα είχαν λογομαχήσει και ο δράστης που ταυτοποιήθηκε φέρεται να μετέβη στο σπίτι του αδερφού του με άγριες διαθέσεις. Τραυματισμός δεν υπήρξε ενώ οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον ηλικιωμένο δράστη.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • ...(περισσότερα)

    share->share_count); ?>