ΚΕΡΚΥΡΑ: ΜΗΝΥΣΗ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΚΑΤΑ ΑΝΘΗ και ιστοσελίδας για συκοφαντική δυσφήμιση

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ίντερνετ
 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια, χρησιμοποιώντας καταγγελία του περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Άνθη, ο οποίος μιλώντας στο Περιφερειακό Συμβούλιο έκανε λόγο αορίστως για «εκείνους που οφείλουν στην εφορία 900.000 ευρώ», η ιστοσελίδα προχώρησε σε αθλιότητες κατονομάζοντας ως οφειλέτη τον Περιφερειάρχη Θεόδωρο Γαλιατσάτο.

Γαλιατσάτος: Ψεύδη και αθλιότητες

«Δεν έχω καμία άλλη δυνατότητα να απαντήσω σε αυτές τις αθλιότητες καθώς κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ζητήσει τη δική μου θέση κι άποψη. Δηλώνω μέσα από το Περιφερειακό Συμβούλιο ότι πρόκειται για ψεύδη, άθλιες και απαράδεκτες ενέργειες και δηλώνω ότι άμεσα θα προχωρήσω σε μήνυση τόσο σε εκείνον που έκανε την «καταγγελία» όσο και σε εκείνο που έσπευσε να την υιοθετήσει και να τη δημοσιοποιήσει.
Δεν είναι τυχαία ούτε η χρονική στιγμή, ούτε η εμφάνιση του κ. Άνθη μετά από τόσο καιρό στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Τι απαντά ο Χρ. Άνθης

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Ο ίδιος ο Χρήστος Άνθης σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξή του, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης μας τελεί υπό την απειλή αυτοφώρου γιατί τόλμησε να υπερασπιστεί την αξιοπρέπειά του όταν δέχτηκε για άλλη μια φορά λεκτική επίθεση με χαρακτηρισμούς για την δουλειά του ως Διευθυντής εκπαίδευσης. Ο περιφερειάρχης θίχτηκε για τον τρόπο που τα Μ.Μ.Ε. πρόβαλαν το θέμα και έκρινε σκόπιμο να προχωρήσει σε μηνύσεις και κατά την προσφιλή του ταχτική και επί τη ευκαιρία να επεκτείνει την μήνυση και προς το πρόσωπό του επικεφαλή μας».

Ομόφωνο πλην Σπύρου το ψήφισμα

Το περιφερειακό συμβούλιο σε ψήφισμά του με μοναδική αποχή αυτή του κ. Σπύρου Σπύρου, καταδίκασε την ενέργεια σε βάρος του Περιφερειάρχη, αναφέροντας τα εξής: "To Περιφερειακό Συμβούλιο καταδικάζει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας CorfuTv News περί δήθεν οφειλής του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων στην εφορία, ως κακόβουλο και συκοφαντικό.
Επίσης καταδικάζει τον τρόπο που ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Άνθης προβαίνει σε μια καταγγελία, χωρίς στοιχεία και χωρίς ονόματα και στη συνέχεια αποχωρεί από τη συνεδρίαση, αφήνοντας υπαινιγμούς για όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου».

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • ...(περισσότερα: http://www.ert.gr)

    share->share_count); ?>