Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: ΠΡΕΜΙΕΡΑ απόψε για τον δεύτερο κύκλο της σειράς

Συντάκτης:
 

Πρεμιέρα κάνει απόψε ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Ο πρίγκιπας της φωτιάς».

Η μεγάλη ανατροπή στον Πρίγκιπα της Φωτιάς: Η Γιούλικα Σκαφιδά πρωταγωνιστεί στο β’ κύκλο της συναρπαστικής σειράς του OPEN με τον πιο αναπάντεχο ρόλο που αλλάζει ριζικά όλα όσα ξέραμε

Η ταλαντούχα ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά έρχεται στον Πρίγκιπα της Φωτιάς σε ένα ρόλο που θα ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα και θα αλλάξει τη ζωή όλων των ηρώων.

Η Αλήθεια που ξέραμε δεν ήταν πραγματική. Τα κρυμμένα μυστικά ήταν πολλά περισσότερα από ό,τι νομίζαμε. Η πραγματικότητα θα γίνει ακόμη πιο σκληρή. Η εκδίκηση της Άννας Λαζάρου τώρα ξεκινά. Και οι υπαίτιοι θα πληρώσουν πολύ ακριβά.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Η Γιούλικα Σκαφιδά ενσαρκώνει μια ηρωίδα εγκλωβισμένη σε μια σχέση που δε θέλει και έναν έρωτα μοιραίο, που δεν μπορεί, δεν πρέπει να ζήσει στον εκρηκτικά ανατρεπτικό δεύτερο κύκλο του Πρίγκιπα της Φωτιάς.

Η Γιούλικα Σκαφιδά είναι η Μαριάννα Μωραΐτη .Με μια δολοφονία και μια κηδεία ακόμα, όλοι θεωρούν ότι η ιστορία έκλεισε. Μέχρι που θα εμφανιστεί η Γιούλικα Σκαφιδά και θα αναζητήσει το δολοφόνο της, ως πραγματική Μαριάννα Μωραΐτη. Γιατί τη Μαριάννα Μωραΐτη ήθελαν να δολοφονήσουν και η εκδίκησή της θα είναι πολύ σκληρή. Η ζωή όμως της επιφυλάσσει εκπλήξεις. Μια σχέση που δεν τη θέλει και έναν έρωτα που δεν μπορεί να ζήσει.

Τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 20.00 το πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου της σειράς Ο Πρίγκιπας Της Φωτιάς καθηλώνει με αναπάντεχες εξελίξεις που αλλάζουν όλα τα δεδομένα.

...(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

share->share_count); ?>