ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ Αθήνας πρώην υπουργός της κυβέρνησης

Συντάκτης:
 

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Γιάννης Τσιρώνης, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων για λογαριασμό των Οικολόγων Πρασίνων.

Η υποψηφιότητα του κ. Τσιρώνη επικυρώθηκε στην ιδρυτική συνεδρίαση και διακήρυξη της δημοτικής παράταξης των Οικολόγων Πράσινων, που θα συμμετάσχει στις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων. Παρόντες ήταν πολίτες και εκπρόσωποι φορέων, καθώς και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εξελέγη ομόφωνα επικεφαλής της παράταξης ο κ. Τσιρώνης, ο οποίος δήλωσε: «Οι οικολογικές λύσεις είναι ρεαλιστικές και μπορούν άμεσα να αλλάξουν την πόλη. Θα δώσουμε φωνή στους πολίτες και τους επαγγελματίες που γνωρίζουν καλύτερα από όλους, τα προβλήματα και τις λύσεις».

Η Οικολογία παρούσα στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Αθηναίων.

Οι οικολογικές λύσεις είναι ρεαλιστικές και μπορούν άμεσα να αλλάξουν την πόλη. Να δώσουμε φωνή στους πολίτες και τους επαγγελματίες που γνωρίζουν καλύτερα από όλους, τα προβλήματα και τις λύσεις. pic.twitter.com/Pktnv7NP0u

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

— Yannis Tsironis – Γιάννης Τσιρώνης (@TsironisGianni) 11 Φεβρουαρίου 2019

Η Οικολογία παρούσα στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Αθηναίων.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 /2 η ιδρυτική συνεδρίαση και διακήρυξη της νέας δημοτικής παράταξης.
Επιλέχθηκε ομόφωνα επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο Γιάννης Τσιρώνης. pic.twitter.com/od7N9E68Ak

— Yannis Tsironis – Γιάννης Τσιρώνης (@TsironisGianni) 11 Φεβρουαρίου 2019

...(περισσότερα: https://thefaq.gr)

share->share_count); ?>