ΣΒΙΓΚΟΥ: ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΟΣΟΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ πανηγυρίσουν τη δήθεν απόρριψη του άρθρου 3

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Το άρθρο 3 υπερψηφίστηκε στην Αναθεώρηση του Συντάγματος,  παρά τα όσα εντέχνως διέρρεαν κάποιοι περί απόρριψής του, γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

«Διαψεύστηκαν όσοι, είτε λόγω λανθασμένης πληροφόρησης, είτε από σκοπιμότητα, βιάστηκαν να πανηγυρίσουν για τη δήθεν απόρριψη της αναθεώρησης του άρθρου 3. Η κατοχύρωση της θρησκευτικής ουδετερότητας του κράτους είναι ένα αναγκαίο βήμα προόδου κι ένα ώριμο κοινωνικό αίτημα», έγραψε σε ανάρτηση της στο Twitter.

Διαψεύστηκαν όσοι, είτε λόγω λανθασμένης πληροφόρησης, είτε από σκοπιμότητα, βιάστηκαν να πανηγυρίσουν για τη δήθεν απόρριψη της αναθεώρησης του άρθρου 3.Η κατοχύρωση της θρησκευτικής ουδετερότητας του κράτους είναι ένα αναγκαίο βήμα προόδου κι ένα ώριμο κοινωνικό αίτημα.

— Ράνια Σβίγκου (@rania_sv) 14 Φεβρουαρίου 2019

(περισσότερα)

Στο https://thefaq.gr διαβάσαμε:

Στο https://www altsantiri gr διαβάσαμε:

Το άρθρο 3 υπερψηφίστηκε στην Αναθεώρηση του Συντάγματος,  παρά τα όσα εντέχνως διέρρεαν κάποιοι περί απόρριψής του, γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου (περισσότερα)

(περισσότερα)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.