ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ Σερραίους Πυροσβέστες

Σερραίους Πυροσβέστες  βράβευσε Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τον υψηλό επαγγελματισμό και τον υπερβάλλοντα ζήλο, όπως και για την άρτια υποστήριξη και διαχείριση συμβάντων, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Ένωση για την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας της που πραγματοποιήθηκε χθες στην Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.

Τιμήθηκαν οι υπάλληλοι Επιπυραγός Ριγανάς Αθανάσιος, Πυρονόμος Μανωλάκης Χρυσοβαλάντης, οι Αρχιπυροσβεστες Βασιλακάκης Παντελής και Σιλιαχλής Νικόλαος, όπως και οι Πυροσβέστες Δεμερτζής Δημήτριος και Δρακίογλου Ανδρέας της Π.Υ Σερρών, για την κατάσβεση πυρκαγιάς στις 9/02/2019, σε 5όροφη οικοδομή και την διάσωση 39 ενοίκων, εκ των οποίων και ενός βρέφους, στην οδό Κοσμά Αλεξανδρίδη 1, στις Σέρρες.

Επίσης βραβευτηκαν  οι πυροσβέστες του Συντονιστικού Κέντρου της ΠΕΚΕ (Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών), του 1ου, 2ου, 3ου και 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, για την κατάσβεση πυρκαγιάς που σημειώθηκε την 22/01/2019, σε 8όροφη οικοδομή στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού 10.

Στην εκδήλωση ήταν παρών ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Τζιτζικώστας Απόστολος, ο πρώην Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Βούγιας Σπυρίδων και ο Πρόεδρος Αποστράτων Πυροσβεστών Θεσσαλονίκης Αντιστράτηγος (ε.α) Φαφούτης Δημήτριος.

Ιδιαίτερη μνεία δόθηκε στην ομιλία του Υποστράτηγου Βαρσάμη Σπυρίδων, για την μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, όπως και για τον αδικοχαμό του Ανθυποπυραγού Σάββαρη Σάββα κατά την ώρα του καθήκοντος.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • (περισσότερα: http://www.ert.gr)

    Πείτε τη γνώμη σας!

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.