ΟΡΦΕΑΣ ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ μπάσκετ για καλό σκοπό

Τουρνουά μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνει το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου ο Ορφέας Νέου Σκοπού.

Στο φιλανθρωπικό τουρνουά U11 που διοργανώνει ο σύλλογος το πρωί της Κυριακής στο Κλειστό γυμναστήριο Νέου Σκοπού, λιλιπούτιοι αθλητές των ακαδημιών του Ορφέα Νέου Σκοπού, του ΠΑΟΚ, του GBA (του Λάζαρου Παπαδόπουλου) και του ΚΟΥΠΑ Κιλκίς ενώνουν τις δυνάμεις τους και παίζουν μπάσκετ για να ενισχύσουν τα παιδιά από το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Νομού Σερρών. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:00 π.μ., θα ολοκληρωθούν στις 14:30 με γενική είσοδο 1 ευρώ.

«Όταν η αξία του αθλητισμού μετουσιώνεται και σε φιλανθρωπικό έργο νομίζω ότι είναι το ιδανικό αποτέλεσμα. Ο αθλητισμός έχει τη δυναμική να προσφέρει και επιβάλλεται να προσφέρει» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του Ορφέα Νέου Σκοπού Χρήστος Γκαβανόζης. «Εμείς βάζουμε ένα λιθαράκι, κάνουμε ότι μπορούμε, διοργανώνουμε αρκετά συχνά τέτοια τουρνουά και βοηθάμε όσο μπορούμε. Ευτυχώς στο Νομό Σερρών είμαστε ευαίσθητοι σε τέτοια θέματα και υπάρχει συμμετοχή» τόνισε ο Χρήστος Γκαβανόζης που έκανε πρόσκληση στους Σερραίους να παρακολουθήσουν το τουρνουά και να στηρίξουν την προσπάθεια.  

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • (περισσότερα: http://www.ert.gr)

    Πείτε τη γνώμη σας!

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.