ΤΡΕΞΕ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ… GAME OF THRONES – Όταν η Adidas εμπνεύστηκε από τη δημοφιλή σειρά

Είναι σύνηθες να ταυτιζόμαστε με κάποιον από τους ήρωες μιας συναρπαστικής ιστορίας: θέλουμε πάνω μας κάτι που να μας κάνει να νιώθουμε ότι είμαστε «αυτός» ή «αυτή». Και να το βλέπουν οι γύρω. Ειδικά όταν η ιστορία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης, το «Game of Thrones». Του οποίου ο τελευταίος κύκλος θα αρχίσει να προβάλλεται μέσα στον Απρίλιο. Η ιστορία θα τελειώσει αλλά εμείς, εκτός από αναμνήσεις, θα έχουμε και κάτι από αυτό το έπος. Κάτι που θα αφήνει περιθώριο να φανταζόμαστε ότι αποτελούμε μέρος του έπους. Και αυτό θα είναι ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Αν ξεχάσουμε ότι η έκφραση «walk in someone else’s shoes» σημαίνει ότι «πριν κρίνουμε κάποιον, ας μπούμε στο πετσί του» και, αυθαίρετα, κυριολεκτήσουμε, τότε μπορούμε να ταυτιστούμε με έναν από τους δυναστικούς Οίκους στο «Game of Thrones». Βαδίζοντας στα παπούτσια αυτού τον οποίο αισθανόμαστε πιο κοντά στον χαρακτήρα μας, στις φιλοδοξίες μας, στη στάση ζωής μας. Πώς; Διαλέγοντας ένα από τα έξι ζευγάρια αθλητικών που θα κυκλοφορήσει η Adidas. Θέμα του καθενός είναι ένας Οίκος που εμπλέκεται στο παιγνίδι εξουσίας στο GoT: παπούτσι του Οίκου των Ταργκάριεν, παπούτσι του Οίκου των Σταρκ, του Οίκου των Λάνιστερ. Ή, το παπούτσι της Νυχτερινής Φρουράς ή, το παπούτσι των Δράκων των Ταργκάριεν. Για τους ακραίους, υπάρχει και η επιλογή «παπούτσι των White Walkers», των απέθαντων.

Τα αθλητικά παπούτσια έρχονται τώρα να προστεθούν στον σωρό βιβλίων μαγειρικής, επίπλων, κρασιών (το αυθεντικό κρασί που έπιναν οι ήρωες της σειράς) και άλλων που έχουν απλωθεί στους πάγκους, λόγω της δημοφιλίας του show. Βασίζονται στο σχέδιο UltraBoost 4.0 της Adidas και στο τακούνι του καθενός θα υπάρχει ένα σλόγκαν εμπνευσμένο από το Game of Thrones.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Φωτογραφίες: sneakernews.com

(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.