ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΠΟ το μπλόκο της Νίκαιας (video)

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Στην απόφαση να αποχωρήσουν αύριο Σάββατο από το μπλόκο της Νίκαιας προχώρησαν οι αγρότες, μετά από απόφαση που πήραν στη σημερινή τους συνέλευση.

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων. Λάρισας Ρίζος Μαρούδας δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η «κυβέρνηση είναι εχθρική απέναντι στους αγρότες καθώς βάζει πλάτη στους εφοπλιστές, τους εμπόρους και τους τραπεζίτες». Παράλληλα ο κ. Μαρούδας προανήγγελλε νέα κινητοποίηση την 1η Μαρτίου έξω από τα δικαστήρια της Λάρισας, όπου μερίδα αγροτών θα δικαστούν, αλλά και νέο αγροτικό συλλαλητήριο στο Κιλελέρ στις 17 Μαρτίου.

(περισσότερα)

Στο https://dominonews.gr διαβάσαμε:

(περισσότερα)

Στο https://www altsantiri gr διαβάσαμε:

Στην απόφαση να αποχωρήσουν αύριο Σάββατο από το μπλόκο της Νίκαιας προχώρησαν οι αγρότες, μετά από απόφαση που πήραν στη σημερινή τους συνέλευση

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας Ρίζος Μαρούδας δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η «κυβέρνηση είναι εχθρική απέναντι στους αγρότες καθώς βάζει πλάτη στους εφοπλιστές, τους εμπόρους και τους τραπεζίτες» (περισσότερα)

Στο https://dominonews gr διαβάσαμε:

(περισσότερα)

(περισσότερα: http://www.ert.gr)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.