ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ το αθλητικό κέντρο

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Η δημιουργία αθλητικού κέντρου στην περιοχή της Χαλέπας στο Τσαλικάκι, συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης, και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, με ιδιοκτήτες της έκτασης, ζητώντας τους την παραχώρηση της προβλεπόμενης έκτασης πριν την ολοκλήρωση των διαδικασιών πολεοδόμησης, με σκοπό να επισπευσθεί η δημιουργία του.

Από την πλευρά τους οι ιδιοκτήτες που προσήλθαν στη συνάντηση εξέφρασαν την θετική τους στάση στην πρόταση της Δημοτικής Αρχής και την βούλησή τους να συμβάλλουν στη δημιουργία του αθλητικού κέντρου.
Σκοπός της Δημοτικής Αρχής, όπως αναφέρει, είναι να πραγματοποιηθεί συνάντηση και με τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες της Χαλέπας, που για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν σε αυτή την πρόσκληση, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η σύμφωνη γνώμη όλων για την υλοποίηση του σχεδίου.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Μαμουλάκης ανέφερε: «Η πρώτη αυτή συνεργασία με τους ιδιοκτήτες της Χαλέπας για να δημιουργηθεί το συντομότερο δυνατόν ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο στο Τσαλικάκι, είχε θετικό αποτέλεσμα, αφού επιδεικνύοντας κοινωνική υπευθυνότητα, είναι και οι ίδιοι πρόθυμοι να συμβάλλουν και να επιταχύνουν με την στάση τους το επιθυμητό αποτέλεσμα. Φυσικά για να προχωρήσουμε απαιτείται η σύμφωνη γνώμη όλων των ιδιοκτητών οπότε σκοπεύουμε να συνεχίζουμε τις προσπάθειες».

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • (περισσότερα)

    Πείτε τη γνώμη σας!

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.