ΤΕΛΟΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑ στη θέση μου; Η δήλωσή της που θα συζητηθεί

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Η Αθηνά Οικονομάκου πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έλα στη θέση μου» και ένα μια μικρή παύση λόγω εγκυμοσύνης ενώ πλέον βρίσκεται και πάλι πίσω στη θέση της.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Tv έθνος» ρωτήθηκε αν θα πει το «ναι» αν η σειρά συνεχίσει και τη νέα σεζόν.

Ακόμη μία επιτυχημένη σεζόν για το «Έλα στη θέση μου». Αρχικά ενώ είχε ακουστεί πως θα επιστρέψεις ως γκεστ, επέστρεψες και πάλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τι ήταν αυτό που σε ώθησε στη συγκεκριμένη απόφαση;

Δεν υπήρξε ποτέ ενδεχόμενο να επιστρέψω στη σειρά ως γκεστ. Από την αρχή είχαμε συμφωνήσει να επιστρέψω κανονικά, αλλά με μικρότερο όγκο γυρισμάτων. Ο ρόλος, άλλωστε, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να εξελιχθεί σε γκεστ.

Η σειρά κάνει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Έχετε συζητήσει το ενδεχόμενο να πάει ακόμη μία σεζόν;

Ακόμη δεν έχω κάνει καμία συζήτηση. Δεν μπορώ να σου πω κάτι. Σίγουρα το ότι πηγαίνει καλά αφήνει ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο που αναφέρεις. Είναι όμως πολύ νωρίς ακόμη.

Αν συνεχιστεί, εσύ θέλεις να συνεχίσεις;

Κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες, ναι.

Δηλαδή;

Να έχει νόημα το «Έλα στη θέση μου» να συνεχίσει. Έχει να κάνει με το σενάριο, το καστ και άλλους παράγοντες που δεν τους αποφασίζω εγώ, αλλά οι υπεύθυνοι. Αν λοιπόν κρίνω τις συνθήκες θετικές, γιατί όχι;

(περισσότερα)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.