ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ βράβευσε ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης

Στο http://www.gnomionline.gr διαβάσαμε:

Τρεις γυναίκες με σημαντική προσφορά βράβευσε ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης

Έβρος Πολιτισμός 40 λεπτά ago by Η Γνωμη 0Likes
0shares
  • Share on Facebook
  • Share on Twitter

Μία συγκινητική και ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε και πραγματοποίησε την Παρασκευή, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης. Ο Σύλλογος τίμησε 3 γυναίκες από την περιοχή μας, με σημαντική δράση και προσφορά, η καθεμία στον τομέα της. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε πλήρως στο κάλεσμα του Συλλόγου, καταχειροκροτώντας, τόσο τις 3 βραβευθείσες, όσο και τα μέλη του πάντα δραστήριου Συλλόγου.

Η βράβευση των τριών γυναικών, όπως ειπώθηκε στην εκδήλωση, είναι η ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Η κα Χάιδω Αγγελή Τσιτάκη, Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης, με 50 χρόνια προσφοράς στον πολιτισμό και την κοινωνία, η κα Νικολέτα Κουτλάκη Κούρτη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μαιευτικής-Γυναικολογίας Δ.Π.Θ., μία λαμπρή επιστήμονας και ένας ξεχωριστός άνθρωπος, και η κα Σωτηρία Μαραγκοζάκη, δημοσιογράφος και συγγραφέας, με ήθος και ποιότητα που δεν συναντά κανείς συχνά, συγκινημένες δέχθηκαν την τιμητική αυτή διάκριση, εκφράζοντας τις θερμές τους ευχαριστίες προς τους διοργανωτές.  Αυτό που επισημάνθηκε από όλες τις ομιλήτριες ήταν η ανάγκη για νέους αγώνες από τις γυναίκες, αφού οι προκλήσεις, οι διακρίσεις και τα προβλήματα είναι ακόμη πολλά και μεγάλα.

Μοιραστείτε το

Διαβάστε επίσης

Έβρος Πολιτική

Υπόμνημα στον υπουργό ναυτιλίας για τη Σαμοθράκη

by Η Γνωμη 0Comments
Έβρος

Όχι σε μετωπικά διόδια λένε οι φορείς της Θράκης

by Η Γνωμη 0Comments

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο Ακύρωση απάντησης

Name
E-mail
Σχόλιο
I agree that my submitted data is being collected and stored.

Current ye@r *

Leave this field empty

(περισσότερα)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.