ΡΕΘΥΜΝΟ: ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΥΨΟΥΣ 2 εκ. ευρώ για αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών

Έργα, συνολικού προϋπολογισμού 1.952.998 Ευρώ, που αφορούν στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ενέκρινε στη χτεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης.
Συγκεκριμένα η Επιτροπή ενέκρινε:
● Τη διάθεση πίστωσης, 245.000 Ευρώ και τη διακήρυξη της δημοπρασίας για το έργο «Κατασκευή παρακαμπτήριας οδού στον οικισμό Μπαλίου.
● Τη διάθεση πίστωσης 248.000 Ευρώ για το έγρο «Καθαρισμοί ποταμών και τεχνικών έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης».
● Τη διάθεση πίστωσης 199.999,60 Ευρώ για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και απο-κατάστασης ζημιών από πλημμύρες στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης (καθαρισμοί ρε-μάτων, τεχνικά οδοποιίας).
● Τη διάθεση πίστωσης 1,2 εκ. Ευρώ για το έργο της προστασίας του επαρχιακού οδικού δικτύου από βραχοπτώσεις στο φαράγγι Κουρταλιώτη. Στο πλαίσιο του έργου θα γίνουν χω-ματουργικά, τεχνικά έργα, ασφαλτικά, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, διαγραμμίσεις και σήμανση κ.α ώστε να ικανοποιούνται οι απαραίτητες συνθή-κες για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.
● Τη διάθεση πίστωσης 59.999 Ευρώ για την ανάθεση εκπόνησης μελέτης, που αφορά στην αντιμετώπιση των βραχοπτώσεων στο φαράγγι του Κοτσιφού.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • (περισσότερα: http://www.ert.gr)

    Πείτε τη γνώμη σας!

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.