ΖΩΗ… Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΟΘΗΚΕ η ευκαιρία να δώσει τη μάχη για τη ζωή

Για τη μάχη για τη ζωή που δίνει εδώ και λίγες ημέρες μια αδέσποτη σκυλίτσα, μάχη που της δόθηκε η ευκαιρία να δώσει χάρη στην Πρόεδρο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, αλλά και άλλους ευαισθητοποιημένους πολίτες, αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Νατάσα Μπομπολάκη.

Το σκυλάκι είχε τραυματιστεί σε τροχαίο και ο πρώτος κτηνίατρος που το εξέτασε πρότεινε να του γίνει ευθανασία. Η δεύτερη κτηνίατρος που την εξέτασε ωστόσο, διέγνωσε ότι η ημίαιμη λυκοσκυλίνα, θα μπορούσε να ζήσει.

Διαβάστε την ανακοίνωση της κ. Μπομπολάκη:

Πριν λίγες ημέρες  τραυματίστηκε  σοβαρά σε τροχαίο μια αδέσποτη σκυλίτσα, ημίαιμη λυκοσκυλίνα.

Ο κτηνίατρος ,  αλλά και άλλοι  ,  στον οποίο οδηγήθηκε το σκυλί μετά από παρέμβαση του Δήμου ,  πρότειναν  αβλεπί την ευθανασία της πλην κλείσει καν 24ωρο .

Η Ζωή όμως, έτσι ονομάσαμε την σκυλίτσα, φώναζε με τα  ζωντανά μάτια της , ότι θέλει να ζήσει ..

Εξάλλου εδικαιούτο όπως όλα τα πλάσματα, ανθρώπινα και μη,  μιας δεύτερης ευκαιρίας ζωής .

Η Ζωή οδηγήθηκε σε δεύτερο  κτηνίατρο , στην κα Μαρουλάκη ,  την οποία  από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ , η οποία διείδε  κτηνιατρικά , ότι  η κατάσταση της Ζωής επιδέχεται προσπάθειας   και ξεκίνησε εντατική θεραπεία .

Η Ζωή ανταποκρίθηκε σ΄αυτή  , τα μπροστινά της πόδια είναι πλέον λειτουργικά , οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη το υπό ευθανασία ζώο με έξοδα πολιτών ,  έδειξαν ότι όλα τα ζωτικά της όργανα είναι σε άριστη κατάσταση καθώς και οι αιματολογικές της εξετάσεις  , τρώει και πίνει κανονικά  και κυρίως προσπαθεί γιατί θέλει να ζήσει .

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα της  αυτές τις δύσκολες  ώρες και κυρίως την  κα Λίντα Λούκας  οι  προσπάθειες  και η  φροντίδα της οποίας  μαζί βεβαίως  με την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή οδήγησαν στην θεαματική βελτίωση της  υγείας  της Ζωής .

Αρκετοί έχουν συγκινηθεί  από την ιστορία της  και κάνουν το καλύτερο που  μπορούν ώστε να ζήσει  μια αξιοπρεπή  ζωή   με αγάπη και σπιτική φροντίδα .

Ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ στην Ελλη και σε όσους πάλεψαν η Ζωή να ζήσει και να μην ευθανατωθεί ..

 

Νατάσα Μπομπολάκη

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • (περισσότερα: http://www.ert.gr)

    Πείτε τη γνώμη σας!

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.