ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ απόδρασης τριών κρατουμένων

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Απόπειρα απόδρασης επιχείρησαν τρεις βαρυπινίτες χθες στις 6.20 το απόγευμα στις Φυλακές Νιγρίτας. Οι τρεις αλλοδαποί – από το Πακιστάν – κρατούμενοι σχεδίαζαν να αποδράσουν – μέσω των προαυλίων των πτερύγων, περνώντας τη νεκρή ζώνη και από εκεί εκτός του εξωτερικού τοίχου της φυλακής.

Έγιναν αντιληπτοί από φύλακα, ο οποίος αμέσως ενημέρωσε την εξωτερική φρουρά, το τοποθέτη control room και τον υπεύθυνο απογευματινής βάρδιας, με τον οποίο εντόπισαν τους κρατούμενους στα προπύλαια υποπτέρυγας η οποία δεν λειτουργεί. Ακινητοποιήθηκαν αμέσως και συνελήφθησαν μετά από μεγάλη προσπάθεια από τους εξωτερικούς και εσωτερικούς φρουρούς. Και οι τρεις κρατούμενοι που επιχείρησαν να αποδράσουν είχαν εμφανείς εκδορές, σημάδια, γρατζουνιές με αίματα και σχισμένα ρούχα προφανώς κατά την προσπάθειά τους να περάσουν τα συρματοπλέγματα, την αναρρίχηση στους τοίχους. Και στους τρεις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο ιατρείο της φυλακής και στη συνέχεια τους μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας για να τους παρασχεθεί όπου χρειάσθηκε ιατρική βοήθεια. Η υπόθεση παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης και οι τρεις κρατούμενοι θα περάσουν αυτόφωρο σήμερα πριν το μεσημέρι.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • (περισσότερα)

    Πείτε τη γνώμη σας!

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.