ΒΡΑΒΕΥΣΗ Γ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ το Δήμαρχο Σερραίων

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργο Βασιλακόπουλο βράβευσε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχιακό μέγαρο ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης.

Ο Δήμαρχος Σερραίων εξήρε το ήθος, την αξία και την προσφορά του Γιώργου Βασιλακόπουλου στο Ελληνικό μπάσκετ και δήλωσε πως με την παρουσία του στο χώρο του αθλητισμού, η Ελληνική καλαθοσφαίριση ανέβηκε επίπεδο. Ο Δήμος Σερρών θέλοντας να τιμήσει και τρεις παράγοντες του Ελληνικού μπάσκετ, τον γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας Παναγιώτη Τσαγκρώνη, τον ομοσπονδιακό προπονητή παγκόσμιο πρωταθλητή με την Εθνική Εφήβων το 1995 και νυν τεχνικό σύμβουλο της ομοσπονδίας Γιώργο Προεστό και τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκο Νικολόπουλο τους έδωσε  αναμνηστικά δώρα. Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σερραίων και τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη για την πρόσκληση και τόνισε πως μια πόλη σαν τις Σέρρες, με τεράστια αθλητική παράδοση, αξίζει και πρέπει να έχει καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις. Στη συνέχεια ο κ. Βασιλακόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αθλητικούς παράγοντες των Σερρών, που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • (περισσότερα: http://www.ert.gr)

    Πείτε τη γνώμη σας!

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.