ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΛ. επαγγελματίες από το Επιμελητήριο Έβρου παρουσία Κουρμούση

Σημαντικές ενημερώσεις σε επιχειρηματίες, αγρότες, ελ. επαγγελματίες από το Επιμελητήριο Έβρου παρουσία Κουρμούση

Έβρος Οικονομία 3 λεπτά ago by Γιώργος Πανταζίδης 0Likes
0shares
  • Share on Facebook
  • Share on Twitter

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον  της ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «120 Δόσεις προς ΔΟΥ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτών».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Έβρου στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη 13 Μαρτίου παρουσία του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κου Φώτη Κουρμούση. Ο Ειδικός Γραμματέας ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό και τις λοιπές δυνατότητες ρύθμισης οφειλών προς δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες και ιδιώτες. Μετά το πέρας της ομιλίας του απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού και ενημέρωσε τους ενδιαφερομένους επαγγελματίες και πολίτες για τη δυνατότητα επικοινωνίας με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους προκειμένου να λαμβάνουν διευκρινίσεις για τη διαδικασία της ένταξης στον εξωδικαστικό μηχανισμό.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κος Χριστόδουλος Τοψίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Ειδικό Γραμματέα κο Κουρμούση για την αποδοχή της πρόσκλησης του φορέα και την παρουσία του στην Αλεξανδρούπολη και ζήτησε την μέγιστη δυνατή απλοποίηση του εξωδικαστικού μηχανισμού, ώστε να ενταχθούν περισσότερες επιχειρήσεις και επαγγελματίες σ’ αυτόν. Επίσης, επισήμανε την ανάγκη να υπάρξουν άμεσα ρυθμίσεις οφειλών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία που θα δώσουν ανάσα στην πραγματική οικονομία και θα διασφαλίσουν την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων αλλά και των θέσεων εργασίας.

Μοιραστείτε το

Διαβάστε επίσης

Έβρος Κοινωνία

Κλειστά πάλι τα σχολεία στον Έβρο πλην της Αλεξανδρούπολης

by Η Γνωμη 0Comments
Έβρος

Επαναξιολόγηση μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας για τις δασικές πυρκαγιές από το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας ‘Έβρου.

by Γιώργος Πανταζίδης 0Comments

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο Ακύρωση απάντησης

Name
E-mail
Σχόλιο
I agree that my submitted data is being collected and stored.

Current ye@r *

Leave this field empty

(περισσότερα: http://www.gnomionline.gr)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.