ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ο Ηλιόπουλος – Βολές κατά των εργολαβιών

Τη Διεύθυνση Ηλεκτρολογικού του Δήμου Αθηναίων, επισκέφθηκε σήμερα (15/03), ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος συνομίλησε και άκουσε τα προβλήματα των εργαζομένων.

«Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, με την «Ανοιχτή Πόλη», έχει αναδείξει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα, την υποβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού από τον Δήμο, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα «0 ευρώ» σε σχετικά έργα, στον προϋπολογισμό του 2018. Ένα πρόβλημα που, όπως έχει υπογραμμίσει ο Νάσος Ηλιόπουλος, έχει άμεσες επιπτώσεις και στην ασφάλεια των κατοίκων», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας περιέγραψαν μια ανησυχητική κατάσταση στον Νάσο Ηλιόπουλο, κάνοντας λόγο για απαξίωση και υπονόμευση της υπηρεσίας, ώστε να οδηγηθούμε σε ΣΔΙΤ.

Από την πλευρά του ο Νάσος Ηλιόπουλος, τόνισε: «Είμαστε αντίθετοι με την αποδυνάμωση της υπηρεσίας Ηλεκτρολογικού και το έργο ΣΔΙΤ που προωθεί ο Δήμος. Έχουμε δώσει μάχες για την ενδυνάμωση των δημοτικών υπηρεσιών με προσωπικό, κάποιοι όμως πιστεύουν στο ελάχιστο κράτος εις βάρος της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και του κόστους που αυξάνεται λόγω των εργολαβιών. Ο επαρκής ηλεκτροφωτισμός είναι κομβικός για την ασφάλεια των κατοίκων της πόλης μας».

Τα βασικότερα σημεία της παρέμβασης των εργαζομένων:

«Παρόλα τα προβλήματα η υπηρεσία ηλεκτρολογικού του Δήμου, προχωρά σε αντικαταστάσεις και ήδη τοποθέτησε 600 λάμπες τύπου LED. Αλλά τα LED δεν είναι πανάκεια. Χρειάζεται σταδιακή αντικατάσταση, ώστε το υλικό να εξετάζεται κατά περίπτωση», καταλήγει η ανακοίνωση.

(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.