ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ Τ.Ο.Ρ.Α ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΕΒΕΡ, ως έδρα για τις δράσεις του

Συντάκτης:
Κατηγορία: Πολιτική Ετικέτες: ,
 

Έληξε το θέμα με το «τελεσίγραφο» που εστάλη από το ΕΒΕΡ προς την πρόεδρο του της Ομάδας Πρωτοβουλίας Πολιτών Τοπική Οικονομία Ροδόπης(Τ.Ο.Ρ.Α) ΑλλάΖΩ, Έλπη Μπλεκάτση, να «αδειάσει» το χώρο που είχε παραχωρηθεί από το ΕΒΕΡ στο ισόγειο και τον οποίο τον αξιοποιούσαν ως έδρα, τα μέλη του ΤΟΡΑ για τις δράσεις τους.
Το …«τελεσίγραφο» ήλθε στην πρόεδρο του ΤΟΡΑ, σύμφωνα με την ίδια, από τον Παντελή Χαβιαρά στις 18/04/2019 9:30 π.μ την ώρα που έδινε συνέντευξη στην ΕΡΤ Κομοτηνής, ως υποψήφια ΔΗμοτική Σύμβουλος με τον κ. Γκαράνη.
Η κ. Μπλεκάτση ζήτησε χρόνο, προκειμένου να βρεθεί με τα μέλη του ΤΟΡΑ και να ληφθούν απόφάσεις για το που θα δωρηθεί ο εξοπλισμός του γραφείου και τα όποια φάρμακα υπάρχουν, αλλά ο κ. Χαβιαράς ήταν επίμονος πως το χρειάζεται για να το νοικιάσει το ΕΠιμελητήριο.
Μόλις είχε εκλεγεί ο κ. Γραβάνης τόσο η πρόεδρος Έλπη Μπλεκάτση όσο και αντιπρόεδρος Κούλα Παπαδριέλλη, είχαν επισκεφθεί τον πρόεδρο και τους είχε πει πως δεν θα χρειασθεί να μετακινηθούν και πως μπορούν να παραμείνουν. Αν χρειασθεί θα τους ενημέρωνε…
Το θέμα τέθηκε και κατά τη διάρκεια του σημερινού-19-04-2019- Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΡ, αλλά και στην Διοικούσα Επιτροπή, που έλαβε χώρα το μεσημέρι, όπου και εκεί ο πρόεδρος του ΕΒΕΡ, Αντώνης Γραβάνης, διαβεβαίωσε τα μέλη του ΤΟΡΑ, πως δεν υφίσταται θέμα και πως μπορεί να παραμείνει στο χώρο, όσο το χρειάζεται.
Υπενθυμίζεται πως το Τ.Ο.Ρ.Α είναι μια ομάδα πρωτοβουλίας πολιτών που ένωσαν δυνάμεις με σκοπό να στηρίξουν ενέργειες εθελοντισμού, αλληλεγγύης, για αυτό και ζητήθηκε και παραχωρήθηκε ο χώρος του ΕΒΕΡ για την λειτουργία του Κοινωνικού ΙΑτρείου. Μάλιστα το ίδιο το ΕΒΕΡ είχαν γίνει εκδηλώσεις για τα τοπικά προϊόντα και την σύνδεση του πρωτογενούς τομέα με τον τουρισμό καθώς και την ενίσχυση της τοπικής καταναλωτικής συνείδησης.
Το ΤΟΡΑ ιδρύθηκε το 2016 και με τα μέλη του και την εθελοντική προσφορά συμβάλλει και προβάλλει πολιτιστικά και πνευματικά τον τόπο, ενώ έκανε και δράσεις για την εθελοντική αιμοδοσία.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

share->share_count); ?>