ΝΕΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης:
Κατηγορία: Θράκη, Πολιτική Ετικέτες:
 

Νέες πεζοδρομήσεις στην Αλεξανδρούπολη Έβρος 13 λεπτά ago by Η Γνωμη Κανονικά προχωρά με το πρόγραμμα πεζοδρομήσεων του ιστορικού κέντρου η δημοτική αρχή της Αλεξανδρούπολης. Μετά την πεζοδρόμηση της οδού Κύπρου, που πλέον είναι ένας πανέμορφος δρόμος, στον οποίο χσταματά να ισχύει να περπατά κανείς, παρά τα συχνά προβλήματα με τις παραβάσεις οδηγών, σειρά παίρνουν και οι υπόλοιποι δρόμοι της περιοχής, πέριξ της Κύπρου.
Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, από αύριο, Πέμπτη 25 Απριλίου 2019 και από τις 9 το πρωί, θα πεζοδρομηθούν τα παρακάτω σημεία:
α) πεζοδρόμηση υπολειπόμενου τμήματος της οδού Νικηφόρου Φωκά από τη Λ. Δημοκρατίας έως την οδό Ειρήνης
β) πεζοδρόμηση της οδού Ειρήνης από τη συμβολή αυτής με τον πεζόδρομο Νικηφόρου Φωκά έως την οδό Ψαρών.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου, η εν λόγω κυκλοφοριακή ρύθμιση υλοποιείται βάσει της 331/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αλεξανδρούπολης
Έτσι, αψηφώντας κάποιες αντιδράσεις που κατά καιρούς έχουν εκφραστεί για τον πεζόδρομο της Κύπρου, η δημοτική αρχή προχωρά στην εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης, σε ό,τι αφορά στις πεζοδρομήσεις. Άλλωστε, ο ίδιος ο Δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης έχει πολλές φορές υπεραμυνθεί αυτής της επιλογής, τονίζοντας πως δεν τον πτοούν οι αντιδράσεις.
Τροποποιούνται τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας
Εντωμεταξύ, σε νέες ώρες θα εκτελεί δρομολόγια το mini bus της δημοτικής συγκοινωνίας που πριν λίγες μέρες έκανε την «πρεμιέρα» του, συνδέοντας σε καθημερινή βάση: πλην Κυριακής- το νέο πάρκινγκ του γηπέδου με το κέντρο της Αλεξανδρούπολης.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, από σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας που συνδέουν το πάρκινγκ πλησίον του γηπέδου Φώτης Κοσμάς με το κέντρο της πόλης τροποποιούνται ως εξής το πρωί θα ξεκινούν αντί για τις 8 στις 7.10 και θα συνεχίζοντας ως τις 3, ενώ το απόγευμα αντί για 6 με 8 θα πραγματοποιούνται 6.20 με 8.20.
Έβρος Πολιτική «Έχουμε γνώση και διάθεση για δουλειά» by Η Γνωμη Έβρος Κοινωνία Κρουαζιερόπλοιο με 600 άτομα πιάνει λιμάνι στην Αλεξανδρούπολη by Κική Ηπειρώτου Σχόλιο .

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση
share->share_count); ?>