ΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΒΓΑΛΜΕΝΗ από τα παραμύθια

Συντάκτης:
Κατηγορία: Θράκη, Πολιτική Ετικέτες:
 

Μία κλινική βγαλμένη από τα παραμύθια! Έβρος Κοινωνία 7 λεπτά ago by Η Γνωμη Όπως έλεγε και η Ντόρι, στην αγαπημένη ταινία όλων των (μικρών και μεγάλων) παιδιών «Ψάχνοντας τον Νέμο», όταν η ζωή στα φέρνει κάπως δύσκολα, η μόνη σκέψη είναι ότι πρέπει να συνεχίσουμε να … κολυμπάμε! Κόντρα στις δυσκολίες, τις ατυχίες, ακόμη και στα προβλήματα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίσει ο καθένας μας.
Για το παραπάνω «δίδαγμα» ιδανικό σκηνικό αποτελεί, εδώ και λίγες μέρες, η Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, που κάποιοι ταλαντούχοι συνάνθρωποί μας φρόντισαν να βοηθήσουν στο να αλλάξει μορφή. Οι μέχρι πρότινος άδειοι τοίχοι γέμισαν με χρώματα και ζωγραφιές, με θέμα τη θάλασσα, το βυθό και τα πλάσματά της. Οι εθελοντές καλλιτέχνες του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης δημιούργησαν τις συνθήκες, ώστε η νοσηλεία των μικρών μας φίλων να είναι, από εδώ και στο εξής, λίγο πιο εύκολη.
«Η Διοίκηση του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, το προσωπικό της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής και οι μικροί ασθενείς ευχαριστούν θερμά τους καλλιτέχνες του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι με εθελοντική εργασία ζωγράφισαν με παιδικές παραστάσεις τμήμα της παιδιατρικής πτέρυγας του Π.Γ.Ν.Α. Η δωρεά αυτή διαμόρφωσε το περιβάλλον της Παιδιατρικής Κλινικής ως ιδιαίτερα φιλικό προς το παιδί. Και επειδή μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις παραθέτουμε τις σχετικές φωτογραφίες», αναφέρει το ΠΓΝΑ σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή του.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Έβρος Πολιτική «Να προχωράνε μαζί» αποφάσισαν οι δήμοι Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης by Κική Ηπειρώτου Κοινωνία Σεισμός 3,1 ρίχτερ μεταξύ Ίμβρου και Σαμοθράκης by Η Γνωμη Σχόλιο .

share->share_count); ?>