ΚΟΜΟΤΗΝΗ: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ σε επτά γλώσσες από τον Μητροπολίτη

Συντάκτης:
Κατηγορία: Θράκη, Κόσμος Ετικέτες:
 

Τον εσπερινό της Αγάπης τέλεσε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κος Παντελεήμων στον Ιερό Ενοριακό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής.
Το τελετουργικό ξεκίνησε νωρίς το πρωί, με τον Μητροπολίτη να ενδύεται την Αρχιερατική αμφίεση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, παρουσία των Πολιτικών, Στρατιωτικών, Δικαστικών, Εκπαιδευτικών και λοιπών φορέων του Νομού και της πόλεως, των Ιεροψαλτών και πλήθους κόσμου.
Στη συνέχεια σχηματίσθηκε πομπή, με την Φιλαρμονική του Δήμου Κομοτηνής να προηγείται. Όλοι μαζί διέσχισαν τις κεντρικές οδούς της πόλης και κατέληξαν στον Ιερό Ενοριακό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής και ευθύς ξεκίνησε η ακολουθία του εσπερινού, κατά την διάρκεια του οποίου αναγνώσθηκε η Ευαγγελική περικοπή και σε άλλες γλώσσες εκτός από τα Ελληνικά, στα Ιταλικά, τα Γαλλικά, τα Λατινικά, τα Γερμανικά, τα Τουρκικά και τα Αγγλικά.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης τίμησε με το μετάλλιο της Ἱεράς Μητροπόλεως τον ευεργέτη Αυτής κ. Δημήτριο Κατή. Η τελετή ολοκληρώθηκε με τον ίδιο να μοιράζει τα καθιερωμένα κόκκινα αυγά στους παρευρισκομένους.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

share->share_count); ?>