ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ για το πρόγραμμα Civitas

Συντάκτης:
Κατηγορία: Αυτοκίνητο, Κόσμος, Πολιτική Ετικέτες:
 

Την «Πολιτική Δήλωση» την οποία συνυπέγραψαν οι 6 ελληνικές πόλεις: ανάμεσα σε αυτές και το Ρέθυμνο- παρέδωσε την προηγούμενη Τρίτη στην Επίτροπο Μεταφορών Violeta Bulc, στις Βρυξέλες, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνης Τάσος Παπαδουράκης, στη διάρκεια της συνάντησης της Πολιτικής Επιτροπής του Προγράμματος Civitas.

Ο κ. Παπαδουράκης ζήτησε την υποστήριξη της Επιτρόπου και της Ε.Ε. στην επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νησιωτικές πόλεις: τουριστικοί προορισμοί, σε θέματα Βιώσιμης Κινητικότητας. Η Επίτροπος ευχαρίστησε τον κ. Παπαδουράκη, και εξέφρασε την ικανοποίησή της για την σημαντική αυτή πρωτοβουλία και δεσμεύτηκε για την ισχυρή υποστήριξή των προτάσεων, στα όργανα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Χθες, τα μέλη της Επιτροπής μετέβησαν στην πόλη Antwerp του Βελγίου όπου και πραγματοποιήθηκε η συνέλευση του οργάνου για το 1ο εξάμηνο του 2019.
Παράλληλα ο κ. Παπαδουράκης και το στέλεχος του Γραφείου Προγραμματισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δ.Ρ. κ. Β. Μυριοκεφαλιτακης συμμετείχαν στην επίσκεψη εργασίας που διοργανώνει η πόλη Antwerp, εταίρος του προγράμματος Civitas P.A.C., προκειμένου να ενημερωθούν για τις δράσεις που υλοποιούνται από το συγκεκριμένο πρόγραμμα και να διερευνήσουν τυχόν συνέργειες που μπορούν να αναπτυχθούν μεταξύ των δύο προγραμμάτων αλλά και μεταξύ του Δήμου Ρεθύμνης και των αντίστοιχων πόλεων: εταίρων του προγράμματος.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

share->share_count); ?>