ΣΤΗ ΡΟΔΟ Η ΕΝΩΣΗ Αμερικανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ελλάδα, ΗΠΑ, Οικονομία Ετικέτες:
 

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Ξεκίνησε στη Ρόδο το συνέδριο της Ένωσης Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων «Asta International Showcase».
Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις της τουριστικής βιομηχανίας των ΗΠΑ, που κατάφερε να προσελκύσει για πρώτη φορά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού (fedHATTA), το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ.
Η διοργάνωση έρχεται σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης διεξαγωγής του συνεδρίου ASTA Destination Expo στην Αθήνα την άνοιξη του 2018, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και τη FedHatta, όπου πήρε μέρος και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Το «Asta International Showcase» θα αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για τη διοχέτευση μεγαλύτερων τουριστικών ροών από τις ΗΠΑ στα Δωδεκάνησα και στο Νότιο Αιγαίο.
Οι τέσσερις ημέρες της διοργάνωσης θα πλαισιωθούν από συναντήσεις b2b μεταξύ τοπικών και αμερικανικών τουριστικών γραφείων και από πλούσιο πρόγραμμα fam trip και εκδηλώσεων που θα μυήσουν τους αμερικανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες στον πολιτισμό, στην αυθεντική φιλοξενία και στη γκάμα τουριστικών εμπειριών που προσφέρει ο προορισμός.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(περισσότερα)

share->share_count); ?>