ΜΥΛΟΣ ΣΤΗ ΝΔ ΜΕ ΤΗ 13Η σύνταξη: Άδειασμα Βορίδη σε Άδωνη (video)

Συντάκτης:
Κατηγορία: Εργασία, Πολιτική
 

«Ξεδιπλώνονται» ημέρα με την ημέρα οι σοβαρές αντιθέσεις που επικρατούν στη ΝΔ μεταξύ των στελεχών της, ενώ παράλληλα η Πειραιώς γίνεται υπόλογη για «κρυφή» ατζέντα αναφορικά με τις θέσεις στα εργασιακά, αλλά και τη 13η σύνταξη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν πολλαπλασιαστεί οι διαμετρικά αντίθετες θέσεις που εκφράζονται από πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καλείται να δώσει απαντήσεις στις έξωθεν επικρίσεις για νεοφιλελεύθερη ατζέντα.
Μάλιστα, οι «γαλάζιες» παλινωδίες ξεκίνησαν από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ που, μόλις μια εβδομάδα πριν την ανακοίνωση του πακέτου ελάφρυνσης από την κυβέρνηση, ξεκαθάριζε ότι η οικονομία δεν αντέχει 13η σύνταξη. Αλλά η παραπάνω δήλωση δεν ήταν το μοναδικό «αυτογκόλ» του κ. Μητσοτάκη, καθώς ο ίδιος δέχθηκε πυρ ομαδόν λίγες ημέρες μετά για τις δηλώσεις του περί επταήμερης εργασίας.
Τη «σκυτάλη» στις παλινωδίες πήρε το πρωί της Δευτέρας ο γραμματέας ΠΕ της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης που, όταν πιέστηκε, έφτασε στο σημείο να διαψεύσει ακόμα και τον πρόεδρο του κόμματος για τη θέση που είχε διατυπώσει στις 4 Σεπτεμβρίου του 2018 περί αναλογίας «5 προς 1» στο Δημόσιο.

Και το βράδυ της ίδιας ημέρας, έσκασε σαν «βόμβα» μια νέα δήλωση, αυτή τη φορά από τον Άδωνη Γεωργιάδη που ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν εγγυάται τη συνέχιση της παροχής 13ης σύνταξης.
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, σε εκπομπή της ΕΡΤ το ίδιο βράδυ, ο Μάκης Βορίδης επιφύλαξε ένα ηχηρό «άδειασμα» στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, καθώς δήλωσε ότι από τη στιγμή που ψηφίζουν τη 13η σύνταξη, αυτό τους δεσμεύει.
«Να πιστέψουμε εσάς ή τον κ. Γεωργιάδη», ρώτησε ο δημοσιογράφος, με τον κ. Βορίδη να απαντά με νόημα: «Θα πιστέψετε αυτόν ο οποίος συμμετείχε στη σύσκεψη το μεσημέρι και σας μεταφέρει τη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η ψήφιση του μέτρου αυτού μας δεσμεύει».
«Ο κ. Γεωργιάδης δεν έτυχε να είναι στη σύσκεψη», σχολίασε.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

share->share_count); ?>