ΧΑΝΙΑ: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ανάπλασης στο Χωρδάκι Ακρωτηρίου

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ελλάδα, Πολιτική Ετικέτες:
 

Υπεγράφη σήμερα από τον Δήμαρχο Χανίων Τασο Βάμβουκα και τον ανάδοχο εργολάβο η σύμβαση του έργου «Ανάπλαση οδών Ελιάς και Κάμερας Οικισμού Χωρδακίου», προϋπολογισμού μελέτης 170.000 ευρώ και ποσού σύμβασης (μετά την έκπτωση) 90.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Η υπογραφή της σύμβασης έγινε στο πρώην Κοινοτικό κατάστημα και, εκτός του Δημάρχου Χανίων που εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτή την εξέλιξη που αναβαθμίζει τον συγκεκριμένο οικισμό της ΔΕ Ακρωτηρίου, παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Κυριάκος Καζάκος και Ελευθερία Αλιφιεράκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Κουτράκης, ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Χωρδακίου Δημήτρης Κοζωνάκης και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Το συγκεκριμένο έργο ανάπλασης θα ξεκινήσει άμεσα και οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και υπηρεσιακούς παράγοντες επισκέφτηκε τον οικισμό του Μουζουρά, όπου ολοκληρώθηκε το έργο ανάπλασης.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Το έργο που ολοκληρώθηκε στον Μουζουρά αφορά στην ανάπλαση δρόμων που συνδέουν την εκκλησία του οικισμού (Άγιος Παντελεήμονας), με την πλατεία Λούτρας, τμήματα που παρουσιάζουν εξαιρετικό αρχιτεκτονικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον.
Σε τμήμα που επίσης έγινε ανάπλαση βρίσκεται το αγροτικό ιατρείο της περιοχής, ενώ στο πλαίσιο της ανάπλασης πραγματοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων, πλακοστρώσεις, ξύλινες κατασκευές, διαμόρφωση χώρων πρασίνου, τοποθέτηση φωτιστικών.

(περισσότερα: http://www.ert.gr)

share->share_count); ?>