ΚΕΡΚΥΡΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Ρ. Κράτσα στο Νοσοκομείο Κέρκυρας

Συντάκτης:
Κατηγορία: Πολιτική Ετικέτες:
 

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας επισκέφθηκε, η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, συνοδευόμενη από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού της «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά».
Η κα Κράτσα στη συνάντησή της με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, Φοίβο Κακαβίτσα, ενημερώθηκε για τη λειτουργία του Νοσοκομείου, την κατάσταση του τεχνολογικού και ιατρικού του εξοπλισμού, καθώς και των σχεδίων της διοίκησης για την αποκατάσταση και χρήση των κτηρίων κυριότητας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.
Ακολούθως η υποψήφια Περιφερειάρχης, επισκέφθηκε όλα τα τμήματα διοίκησης, των τεχνικών υπηρεσιών, καθώς και όλες τις κλινικές του Νοσοκομείου.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, «Η επικεφαλής του Συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!Κάθε νησί ψηλά», και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και με πολίτες που συνάντησαν στα ιατρεία εκτάκτων περιστατικών του Νοσοκομείου.
«Είναι τραγική η έλλειψη προσωπικού στο Νοσοκομείο μας, σε όλα τα επίπεδα, είτε πρόκειται για ιατρικό, είτε για νοσηλευτικό, είτε για διοικητικό και τεχνικό προσωπικό. Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι, το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, διότι παρότι καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους εργαζομένους, την ίδια ώρα δεν είναι εφικτό να καλυφτούν οι ανάγκες ούτε των μόνιμων κατοίκων του νησιού μας, αλλά ούτε και των επισκεπτών και τουριστών της Κέρκυρας».
Παρέμβαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου
«Η διοίκηση του νοσοκομείου Κέρκυρας, δεν είναι πολιτικό κόμμα ώστε να μπει στη λογική πολιτικών απαντήσεων, για τις δηλώσεις της υποψήφιας περιφερειάρχη κ.Κράτσα, στις οποίες αναφέρθηκε σε «τραγική» έλλειψη προσωπικού σε όλα τα επίπεδα στο νοσοκομείο μας». Αυτό αναφέρεται σε απάντηση της διοίκησης του νοσοκομείου μετά τις παραπάνω δηλώσεις της υποψήφιας για την ΠΙΝ Ρόδης Κράτσα. ¨Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «η διοικηση κατανοεί την προεκλογική σκοπιμότητα ανάδειξης προβλημάτων, από πλευράς του όποιου υποψήφιου, δεν κατανοεί καμία καταστροφολογική δήλωση από κανέναν, ειδικά όταν του έχει προηγηθεί αναλυτικότατη ενημέρωση».

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(περισσότερα)

share->share_count); ?>