ΨΑΛΙΔΙ 30% ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΒΑΖΕΙ η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις εκλογές

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ελλάδα, Πολιτική Ετικέτες:
 

Μετά τις σχετικές ανακοινώσεις για νέα Intercity Express, και με «φόντο» τις εκλογές της 26ης Μαΐου, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ χορηγεί έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων για δρομολόγια απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής, από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.
Αναλυτικότερα, για την έκπτωση είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και η σχετική βεβαίωση για τον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος (επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών).
Επίσης, η εν λόγω έκπτωση θα χορηγείται και στους δικαστικούς εκπροσώπους, όπως και σε εφόρους, με την επίδειξη της σχετικής απόφασης διορισμού.

Η έκπτωση θα χορηγείται μόνο από φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και όχι για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω του διαδικτύου.
Σημειώνεται, ότι η έκπτωση αφορά στα ταξίδια που πραγματοποιούνται από 23 έως και 29 Μαΐου 2019, ενώ δεν θα χορηγείται για τα δρομολόγια του Προαστιακού και της διαδρομής Πάτρα-Ρίο.
Για επιβάτες, οι οποίοι, λόγω ιδιότητας, δικαιούνται έκπτωση (πχ. φοιτητές, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, κλπ) εφαρμόζεται κατά περίπτωση η ευνοϊκότερη τιμολόγηση.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

share->share_count); ?>