Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΪ με… δρομείς και ένωση

Συντάκτης:
Κατηγορία: Μακεδονία Ετικέτες:
 

«Μεγαλώνει» ακόμα περισσότερο ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός με τη δημιουργία δύο νέων τμημάτων, γυναικείου βόλεϊ και μαραθωνίου όπως αποφασίσθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.
Ενάμιση μήνα μετά την ανακοίνωση της νέας σύνθεσης του Διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη και την ανάληψη της προεδρίας από τον Τάσο Παναγιώτου, η νέα διοίκηση ξεκίνησε δυναμικά και με… φιλοδοξίες τη θητεία της. Εκτός από την ανακοίνωση για την έγκριση της εκκίνησης της εκκαθάρισης της ΠΑΕ (φιλοξενούμε ξεχωριστό άρθρο) ο Ερασιτέχνης έκανε γνωστό στο φίλαθλο κόσμο των Σερρών ότι δημιουργείτε τμήμα γυναικείου βόλεϊ, τμήμα μαραθωνοδρόμων και αγώνων δρόμου αλλά και… προοπτικές για το μπάσκετ του συλλόγου με την ένωση με την ΑΕΣ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού:
«Στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου συζητήθηκαν και πάρθηκαν αποφάσεις για τα παρακάτω ζητήματα:
Εγκρίθηκε η εκκίνηση της διαδικασίας λύσης-εκκαθάρισης της Ανώνυμης Εταιρείας {{» ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 Π.Α.Ε.»}} με εκπρόσωπο τον δικηγόρο κ. Σπύρο Χριστοφορίδη που θα παραστεί στις 7/6/19 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Σερρών για την διεκπεραίωση της ως άνω εντολής.
Αποφασίστηκε η δημιουργία νέου αθλητικού τμήματος Πετοσφαίρισης Γυναικών.
Αποφασίστηκε η δημιουργία τμήματος δρομέων Υγείας που περιλαμβάνει δρόμους μεγάλων αποστάσεων, υπεραποστάσεων και δρομικών γεγονότων Υγείας Λαϊκού-Μαζικού αθλητισμού.
Εγκρίθηκε η συνεργασία των τμημάτων Καλαθοσφαίρισης ΜΓΣ Πανσερραϊκός: ΑΕ Σερρών».

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(περισσότερα: http://www.ert.gr)

share->share_count); ?>