ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Θράκης στις Σέρρες

Συντάκτης:
Κατηγορία: Οικονομία, Πολιτική
 

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Με την δέσμευση ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της για την ανάπτυξη της λίμνης Κερκίνης, ξεκίνησε την περιοδεία της στο νομό Σερρών από την Τοπική Κοινότητα, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τον διευθυντή του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Κερκίνης, η υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας: Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου .
Η υφυπουργός, που ενημερώθηκε για τα προβλήματα της λίμνης και του Φορέα, από τον πρόεδρο του Σάββα Καζαντζίδη, τόνισε την σπουδαιότητα που έχει ο υδροβιότοπος στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, με τα χιλιάδες πουλιά που φιλοξενεί και την πλούσια χλωρίδα.
Δεύτερος σταθμός της περιοδείας της η βιομηχανία γάλακτος Κρι-κρι, όπου ενημερώθηκε για την πορεία της και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της.
Η υφυπουργός ολοκλήρωσε την περιοδεία της στο νομό με την κήρυξη έναρξης των εργασιών της επιστημονικής ημερίδας διασυνοριακής συνεργασίας με την Βουλγαρία στον τομέα του τουρισμού και του πολιτισμού που διοργανώνει το Υπουργείο εσωτερικών. Όπως επεχτύπησε στόχος είναι η συνολική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής μέσω της βελτίωσης του τουριστικού προϊόντος και η ενίσχυση του προφίλ της διασυνοριακής περιοχής ως πολιτιστικού τουριστικού προορισμού , μέσω της προώθησης της ιστορικής πολιτιστικής και αρχιτεκτονικής κληρονομίας.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(περισσότερα)

share->share_count); ?>