ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ: ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΤΟΥ αυτοκινήτου μου έχω την ταφόπλακα της μάνας μου

Συντάκτης:
Κατηγορία: LifeStyle, Ελλάδα Ετικέτες:
 

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Ποια γνωστή ελληνίδα ηθοποιός έκανε αυτή την αποκάλυψη;
Πριν τρία χρόνια πέθανε η μητέρα της και μέχρι σήμερα είναι κάτι που δεν κατάφερε να ξεπεράσει.
Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της έχει τη ταφόπλακα της μητέρας της. Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για τον χαμό της μητέρας της.
Έχασες τη μητέρα σου που, όπως μου είχες πει, ήταν και κολλητή σου φίλη.

Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη ιστορία. Είναι η 3η χρονιά που έχει φύγει και δεν έχω συνέλθει ακόμα. Η μάνα μου ήταν το αστέρι της οικογένειας, ό,τι ξέρω το έχω μάθει από εκείνη. Ήταν μια έξυπνη γυναίκα με διάφορα ταλέντα που τίποτα δεν εξέλιξε γιατί παντρεύτηκε, έκανε παιδιά και ήταν στο σπίτι μαζί μας. Γενναιόδωρη γυναίκα και καλή μάνα… Έχασα την κολλητή μου. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και κάτι πολύ αστείο.
Ποιο είναι αυτό;
Μέσα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου μου έχω την ταφόπλακα της μάνας μου, την οποία, επειδή έγινε η εκταφή της, δεν έχω προλάβει να τη βάλω στην αποθήκη του σπιτιού μου, γιατί είναι βαρύ το μάρμαρο, ο Γιάννης έχει τη μέση του και δεν μπορεί, οπότε μου έχει μείνει η ταφόπλακα που είναι ακόμα εκεί και την πάω… βόλτα στην Αθήνα από τα Χριστούγεννα.
Θα βρω έναν άντρα που να μην έχει τη μέση του και θα τη βάλω στην αποθήκη. Είναι ολόκληρη, με το όνομά της, τις ημερομηνίες, έχω και τον σταυρό. Άσε που έχει γεμίσει και το πορτμπαγκάζ… πηγαίνω σούπερ μάρκετ και τα ψώνια τα βάζω στα πίσω καθίσματα. Το πορτμπαγκάζ το έχει πιάσει όλο η ταφόπλακα», δήλωσε στο περιοδικό Λοιπόν.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(περισσότερα)

share->share_count); ?>