ΚΑΒΑΛΑ: ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ χορήγηση οικοδομικών αδειών

Συντάκτης:
Κατηγορία: Μακεδονία Ετικέτες:
 

Σε συνέχεια των ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν και αφορούσαν στις καθυστερήσεις διεκπεραίωσης πολεοδομικών υποθέσεων, πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση στο γραφείο της Δημάρχου Καβάλας.
Στην συνάντηση μεταξύ άλλων συμμετείχαν η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, η αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών Ευαγγελία Δρακονάκη και ο πρόεδρος το Τ.Ε.Ε. Αν. Μακεδονίας Μιχάλης Παπαδόπουλος. Σε μία προσπάθεια εκτόνωσης της κατάστασης, συμφωνήθηκε ένα πλαίσιο άμεσων ενεργειών για την αντιμετώπισή της ώστε να δοθεί λύση στο ζήτημα της χορήγησης βεβαίωσης όρων δόμησης από το Δήμο Θάσου.
Αποφασίστηκε ακόμη να γίνει καταγραφή κοινών και επαναλαμβανόμενων ελλείψεων υποβαλλόμενων φακέλων στις υπηρεσίες για τη χορήγηση άδειας δόμησης, με στόχο την επιτάχυνση της διαδικασίας ελέγχου καθώς και να υλοποιηθούν από κοινού συντονισμένες προσπάθειες του Τ.Ε.Ε. Α.Μ. και του Δήμου Καβάλας, για την επίλυση νομοθετικών κενών που θα επιτρέψουν τον έλεγχο αδειών από άλλες Υ.ΔΟΜ., έως την έκδοση του προεδρικού διατάγματος για την ελάχιστη στελέχωση των υπηρεσιών.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(περισσότερα: http://www.ert.gr)

share->share_count); ?>