ΓΡΕΒΕΝΑ: 3Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ Κατοικιών Κυρακαλής και ίδρυση ΚΕΚ

Συντάκτης:
Κατηγορία: Μακεδονία Ετικέτες:
 

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Τη δέσμευσή της ότι τους επόμενους μήνες θα έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της διαγωνιστικής διαδικασίας και θα οριστεί η ημερομηνία δημοπράτησης του έργου της ολοκλήρωσης των ημιτελών σπιτιών στις Εργατικές Κατοικίες της Κυρακαλής, ανέλαβε η διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη.
Η κ. Καραμεσίνη επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 16 Μάϊου 2019 τον οικισμό με ομάδα μηχανικών του ΟΑΕΔ και το βουλευτή Γρεβενών, Χρήστο Μπγιάλα, προκειμένου να διαπιστώσουν την υφιστάμενη κατάσταση των σπιτιών. Μάλιστα ανακοίνωσε και την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΕΔ να επικαιροποποιηθεί η μελέτη του οικισμού, προκειμένου να ληφθούν υπόψη οι τυχόν φθορές των τριών τελευταίων ετών. Επίσης ανακοίνωσε και την ίδρυση και λειτουργία εντός του οικισμού του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) του ΟΑΕΔ Γρεβενών, για την εξυπηρέτηση των αναγκών του εργατικού δυναμικού της περιοχής
Η διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη επισκέφθηκε επίσης και το Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης του ΟΑΕΔ Γρεβενών, προκειμένου να ενημερωθεί για τη λειτουργία της Υπηρεσίας.
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(περισσότερα)

share->share_count); ?>