ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΠΑΣ Γιάννινα: Επίσημα στην Super League 2

Συντάκτης:
Κατηγορία: Αθλητικά, Ελλάδα Ετικέτες:
 

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Δεν είχε αποτέλεσμα η προσπάθεια του ΠΑΣ Γιάννινα να υποβιβαστούν εν τέλει μόνο δύο ομάδες από την Super League, καθώς απορρίφθηκε την Πέμπτη (16/5) το βράδυ από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του συλλόγου της Ηπείρου εις βάρος της Super League για την επικύρωση της βαθμολογίας.
Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνίζεται επίσημα τη νέα σεζόν στη Super League 2, με βάση και τη θέση που πήρε στη βαθμολογία, ενώ η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών, που είναι πλέον και νόμος του κράτους, προχωράει κανονικά.
Θυμίζουμε ότι με την προσφυγή του στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ο ΠΑΣ Γιάννινα ζητούσε να ακυρωθεί η επικύρωση της βαθμολογίας της Super League, να υποβιβαστούν μόνο δύο ομάδες και όχι τρεις και επί της ουσίας να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών που: βάσει προκήρυξης- προέβλεπε τον απ’ ευθείας υποβιβασμό τριών ομάδων στην υπό σύσταση Super League 2.
Η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ και αναφέρει:
«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.
: Συνεκδικάζει α’) την από 10.05.2019 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 17483/13.05.2019 προσφυγή της εδρεύουσας στα Ιωάννινα (στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. Ανατολής Ιωαννίνων) και εκπροσωπούμενης νόμιμα ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, για την ακύρωση της από 09.05.2019 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του καθού η προσφυγή, εδρεύοντος στο Μαρούσι Αττικής (οδός Μεσογείων αριθμ. 174) και εκπροσωπούμενου νόμιμα, Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ Συν. Π.Ε.{{«, περί επικυρώσεως της βαθμολογίας του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α’ εθνικής κατηγορίας (Super League) αγωνιστικής περιόδου 2018 / 2019,ως προς το σκέλος που επικυρώνει τον απ΄ ευθείας υποβιβασμό τριών (3) ομάδων στην κατώτερη κατηγορία, κλπ και β΄) την από 14.05.2019 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 17741/14.05.2019 προσεπίκληση του καθού η προσφυγή, εδρεύοντος στο Μαρούσι Αττικής (οδός Μεσογείων αριθμ. 174) και εκπροσωπούμενου νόμιμα, Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ Συν. Π.Ε.»}} κατά της ενταύθα εδρεύουσας (Πάρκο Γουδή) και εκπροσωπούμενης νόμιμα, ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (τριτοβάθμιου αθλητικού σω-ματείου) με την επωνυμία «Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία / Ε.Π.Ο.».

: Δέχεται τυπικά την προσεπίκληση.
: Απορρίπτει την προσφυγή».

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

****
Εν τω μεταξύ η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές των δύο αγώνων μπαράζ άνοδο/παραμονή στη Superleague μεταξύ του ΟΦΗ και του Πλατανιά και όρισε διεθνείς διαιτητές.
Συγκεκριμένα, το πρώτο παιχνίδι του Πλατανιά με τον ΟΦΗ, που θα γίνει την Κυριακή (19/5, 19:00) στα Περιβόλια, θα το σφυρίξει ο Θανάσης Τζήλος, ενώ το δεύτερο παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» (22/5, 19:00) θα το διευθύνει ο Γιώργος Κομίνης.

(περισσότερα)

share->share_count); ?>