ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΤΕΙ Ο 8ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ του GoT ζητούν οι φανς του

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ψυχαγωγία
 

Στο https://dominonews.gr διαβάσαμε:

«Ξαναγυρίστε τον 8ο κύκλο του Game of Thrones με ικανούς συγγραφείς», ζητούν με δεκάδες χιλιάδες υπογραφές τηλεθεατές
Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones» (GoT). Έπειτα από την προβολή του -ισοπεδωτικού για το «King’s Landing»- επεισοδίου, ξεκίνησαν να υπογράφουν αίτημα ώστε να γυριστεί εκ νέου ολόκληρος ο τελευταίος κύκλος.
«Ξαναγυρίστε τον 8ο κύκλο του Game of Thrones με ικανούς συγγραφείς», ζητά μια διαδικτυακή αίτηση στον ιστότοπο Change.org η οποία είχε συγκεντρώσει μέχρι σήμερα Παρασκευή, 766,000 υπογραφές, με τον αριθμό να ανεβαίνει κάθε λεπτό.
Οπαδοί της επικής σειράς φαντασίας και κριτικοί έχουν απογοητευτεί με την εξαιρετικά γρήγορη και συμπιεσμένη πλοκή, την ασυμφωνία των πράξεων των χαρακτήρων σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους και τα σεναριακά κενά, τα οποία επιχειρήθηκε να διορθωθούν με προχειρότητα.
«Η σειρά χρειάζεται μια τελική σεζόν που να βγάζει νόημα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το αίτημα. «HBO, κάνε την ανατροπή στις προσδοκίες μου και κάνε πραγματικότητα την επιθυμία μου», προσθέτει.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

«Ο τελευταίος κύκλος είναι δυστυχώς ο χειρότερος», σχολιάζει ένας φαν της σειράς, ο «Ίγκον Σταργκάριεν».
Οι συγγραφείς του όγδοου κύκλου «δεν έχουν υλικό στο οποίο να βασιστούν», τονίζεται στην αίτηση, καθώς το τελευταίο βιβλίο του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη κι έτσι η σειρά έχει διαφορετικό τέλος.
Οι απογοητευμένοι φαν καταγγέλλουν τη δομή του 8ου κύκλου, αλλά και την τύχη αγαπημένων τους χαρακτήρων.
Για το ΗΒΟ θα ήταν πολύ δύσκολο το να προχωρήσει σε επανάληψη των γυρισμάτων, καθώς αυτό θα ήταν μια οικονομική επένδυση που δεν έχει λόγο να κάνει. Ήδη, τα έξι επεισόδια του όγδοου κύκλου κόστισαν στο κανάλι περίπου 100 εκατ. δολάρια, ενώ για το γύρισμα τους χρειάστηκαν πάνω από 14 μήνες, πριν οι παραγωγοί ξεκινήσουν επεξεργασία και μοντάζ.
(περισσότερα)

share->share_count); ?>