ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ για Παμπαίδες & Παγκορασίδες του ΟΕΓΑ

Συντάκτης:
Κατηγορία: Αθλητικά, Θράκη Ετικέτες:
 

Στο http://www.gnomionline.gr διαβάσαμε:

Χάλκινο μετάλλιο και εξαιρετικές επιδόσεις για Παμπαίδες & Παγκορασίδες του ΟΕΓΑ Αθλητικά Έβρος 38 λεπτά ago by Η Γνωμη Ο Ομιλος Ενοργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης δοκίμασε τις νέες του ομάδες Παγκορασίδων και Παμπαίδων στη Α’ Φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος, προ του τελικού τον Ιούνιο, και τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά με μετάλλια και πολλές διακρίσεις στις τελικές οκτάδες. Η ομάδα των Παμπαίδων επέστρεψε με χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό σε μία καταπληκτική πρώτη εμφάνιση. Με προπονητές τον Δημήτριο Μπαξεβανίδη και Ιορδάνη Νίγδελη.
Ο Παναγιώτης Παρθένος κατέκτησε τη 6η θέση στο σύνθετο ατομικό και χάλκινο μετάλλιο στο άλμα. Επίσης την 7η θέση στους κρίκους, 8η θέση στο παράλληλο ζυγό, 7η θέση στο μονόζυγο.
Ο Παναγιώτης Τουρτούρας κατέκτησε την 7η θέση στο σύνθετο ατομικό, 5η θέση στον ίππο με λαβές, 8η θέση στο παράλληλο ζυγό, 4η θέση στο μονόζυγο.
Ο Στάυρος Παρθένος κατέκτησε την 7η θέση στο σύνθετο ατομικό, 8η θέση στον ίππο με λαβές, 6η θέση στους κρίκους, 6η θέση στο άλμα, 6η θέση στο μονόζυγο.
Ο Μιχαήλ Μπαμπλής διακρίθηκε στη τελική οκτάδα στο δίζυγο στην 8η θέση.
Ο Ευστάθιος Κορωνίδης κατέκτησε την 9η θέση στο έδαφος.
Στην ομάδα που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο συμμετείχε επίσης και ο αθλητής Νικόλαος Τριανταφυλλίδης.
Η ομάδα των Παγκορασίδων κατέκτησε τη 5η θέση στο σύνθετο ομαδικό με 5 από τις 7 αθλήτριες να συμμετέχουν 1η φορά. Με προπονητές τον Θεόδωρο Μπουτάκη, Δήμητρα Σταματιάδου και Ελευθέριο Μπουτάκη.
Η Σοφία Τσατσάκη (κατ. Δ2) κατέκτησε την 7η θέση στο σύνθετο ατομικό και 3 διακρίσεις στη τελική οκτάδα (5η στο άλμα, 6η στο δίζυγο, 8η στη δοκό).
Η Μαρίνα Λαμψακιανού κατέκτησε την 6η θέση στο δίζυγο και 9η στο άλμα.
Στην ομάδα συμμετείχαν επίσης οι αθλήτριες: Χρύσα Αποστολίδη, Ξανθούλα Κούγιου, Όλγα Κυριάκου, Θεοδοσία Μπαξεβανίδου και Αριάδνη Παπαμάλη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί τους προπονητές και τους γονείς για τη προσπάθειά τους και συγχαρεί όλους τους αθλητές για το υψηλό επίπεδο αθλητισμού που πρεσβεύουν.

Έβρος Περιφέρεια Στο τοπ των προτιμήσεων ξένων επισκεπτών για το 2017 η ΑΜΘ by Κική Ηπειρώτου Έβρος Τα αριθμητικά παράδοξα των εκλογών της 26ης Μαΐου by Η Γνωμη Σχόλιο .

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(περισσότερα)

share->share_count); ?>