ΑΝΑΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: Θα έχουμε εκλογικούς αντιπροσώπους παντού

Συντάκτης:
Κατηγορία: Πολιτική
 

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Μετά τη σφοδρή αντίδραση των δικηγόρων για τις δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη περί προσπάθειας για νοθεία στις εκλογές, ο γραμματέας ΠΕ της ΝΔ επιχειρεί να «μαζέψει» με έντεχνο τρόπο τα όσα είπε, «χρεώνοντας» στην κυβέρνηση προσπάθεια για αλλαγή ατζέντας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Αυγενάκης σημειώνει σε αναρτήσεις του στο : «Βλέπω τα πρωτοσέλιδα φιλοκυβερνητικών εφημερίδων. Μετά τα πούρα-κότερα του κ. Τσίπρα και τα 100σταρικα που μοίρασε στους χαμηλοσυνταξιούχους, τις αγκαλιές με τον Λυμπερόπουλο, το «Βατερλώ«στους Δήμους, προσπαθούν να μετατοπίσουν την ατζέντα.Τους λέμε λοιπόν ότι οι εκλογές δεν είναι δημοσκόπηση, θα γίνουν, οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες παρά τις δυσκολίες που δημιουργούν οι κυβερνώντες και παντού θα υπάρχουν εκλογικοί αντιπρόσωποι της παράταξής μας».
Οι σχετικές αναρτήσεις:

Βλέπω τα πρωτοσέλιδα φιλοκυβερνητικών εφημερίδων..
Μετά τα πούρα-κότερα του κ. Τσίπρα και τα 100σταρικα που μοίρασε στους χαμηλοσυνταξιούχους, τις αγκαλιές με το Λυμπερόπουλο, το«Βατερλώ» στους Δήμους προσπαθούν να μετατοπίσουν την ατζέντα.
— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) 17 Μαΐου 2019

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Τους λέμε λοιπόν ότι οι εκλογές δεν είναι δημοσκόπηση, θα γίνουν, οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες παρά τις δυσκολίες που δημιουργούν οι κυβερνώντες και παντού θα υπάρχουν εκλογικοί αντιπρόσωποι της παράταξης μας.
— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) 17 Μαΐου 2019

(περισσότερα)

share->share_count); ?>