ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΑΝΟΥ ΜΕ τη διεθνούς φήμης Κωνσταντινουπολίτισσα πιανίστα Δανάη Καρά

Συντάκτης:
 

Στο http://www.gnomionline.gr διαβάσαμε:

Ρεσιτάλ και Σεμινάριο Πιάνου με τη διεθνούς φήμης Κωνσταντινουπολίτισσα πιανίστα Δανάη Καρά Πολιτισμός Συναυλίες 1 λεπτό ago by Γιώργος Πανταζίδης Mοναδικές εκδηλώσεις με κορυφαίες προσωπικότητες της Θράκης στην Αλεξανδρούπολη
Ο Σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας: Θράκης και η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) διοργανώνει ρεσιτάλ πιάνου της διεθνούς φήμης Κωνσταντινουπολίτισσας πιανίστριας, Δανάης Καρά, το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 και ώρα 8.30 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ωδείου «Φαέθων» (14ης Μαΐου 121, Αλεξανδρούπολη). Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 19 Μαΐου, στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί ολοήμερο σεμινάριο πιανιστικής ερμηνείας από την καταξιωμένη καλλιτέχνιδα.
Η Δανάη Καρά έχει διακριθεί στη διεθνή μουσική σκηνή για την ερμηνευτική της τέχνη, την οποία ο διεθνής μουσικός τύπος προσδιόρισε σαν απόσταγμα μουσικής ευφυΐας, υπερβατικής δεξιοτεχνίας, γνησιότητας συναισθήματος και οραματισμού.
«Υποδειγματικές, και εμπνευσμένες πρώτες εκτελέσεις, για μία ακόμα φορά από την Καρά. Ερμηνείες που συναρπάζουν τον ακροατή με την διαύγεια, ορμητικότητα και πληθωρικό ψυχισμό … αμεσότητα που κόβει την ανάσα …»
International Record Review, Charles Hopkins, Vol. 5, Nov 2004.
Έχει τιμηθεί από το Εθνικό Συμβούλιο Μουσικής και μέλος του IMC/UNESCO με το Ελληνικό Βραβείο Μουσικής 2003 για τις πολυάριθμες πρωτοπόρες εκτελέσεις που έκανε ανά τον κόσμο για την ανάδειξη του ελληνικού μοντερνισμού, με ενδεικτικό παράδειγμα τη πρεμιέρα του κολοσσιαίου Τρίτου Κοντσέρτου για πιάνο του Νίκου Σκαλκώτα στο Παρίσι.
Έβρος Πολιτισμός Στην παραλία Αλεξανδρούπολης από το Σάββατο το ραντεβού των φίλων του βιβλίου by Γιώργος Πανταζίδης Έβρος Πολιτισμός Διαφοροποιήθηκε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αρδα, από σήμερα έως την 1η Αυγούστου η 24η Συνάντηση Νέων by Γιώργος Πανταζίδης Σχόλιο .

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(περισσότερα)

share->share_count); ?>