ΚΑΛΑΜΑΤΑ:EΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ και ο ρόλος του ΣΔΥ Μεσσηνίας

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ελλάδα Ετικέτες: ,
 

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνει τη Δευτέρα (20 Μαΐου) στις 7.00 μ.μ. εκδήλωση με θέμα «Η προσφορά και ο ρόλος του ΣΔΥ Μεσσηνίας στην κοινωνία» στον πολυχώρο «House by Phaos» (Σφακτηρίας 16).
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η απόδοση δωρεάς σε δυο Συλλόγους:
στον Σύλλογο Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας «Ξαναρχί-ΖΩ» και στον Σύλλογο Τυφλών Καλαμάτας.
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας ιδρύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 80 από μια μικρή ομάδα αθλητών που και σήμερα αποτελούν τον πυρήνα της ύπαρξής του.
Με την ιδέα που είχαν συνέβαλαν στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού και τη διάδοση του φίλαθλου πνεύματος στο νομό, πράγμα που αποτελεί σκοπό και στόχο του καταστατικού του Συλλόγου.
Η αξία της κίνησης και της άσκησης ως καθημερινός τρόπος ζωής εντοπίζεται στο σύνολο της ψυχοσωματικής υγείας του ατόμου και εκδηλώνεται ευρύτερα στην κοινωνική ζωή με την ενεργό συμμετοχή, την αδιάκοπη προσπάθεια για βελτίωση, όπως και την επιμονή μαζί με την ετοιμότητα για δράση.
Επιμένοντας να «τρέχουν για ετοιμότητα και δράση στην κοινωνία» αναμένουν την ενθάρρυνση και την παρουσία όλων ως ουσιαστική συμμετοχή στο «Ευ Αγωνίζεσθαι» και στις αξίες που καλλιεργεί το αγωνιστικό πνεύμα σε κάθε κοινωνία για να συναντήσει στον τερματισμό τη δημιουργία και την πρόοδο.
Τα μέλη: αθλούμενοι του ΣΔΥΜ δραστηριοποιούνται σε αγώνες δρόμου λίγων χιλιομέτρων έως μαραθώνιους και υπεραποστάσεις, από επίσημα πρωταθλήματα πανελλήνιας εμβέλειας μέχρι και σε αγώνες του εξωτερικού, έως και σε επίπονους ορειβατικούς αγώνες αντοχής.
Σήμερα τα μέλη του ξεπερνούν τα 600.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(περισσότερα)

share->share_count); ?>