ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ τους πολλούς, που έχει αρχίσει; ‘Η θα επιστρέψουμε στα παλιά;

Συντάκτης:
Κατηγορία: Πολιτική
 

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μία μόλις εβδομάδα πριν την κρίσιμη, τετραπλή μάχη των εκλογών της Κυριακής 26 Μαΐου, παραχωρεί μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη σαββατιάτικη Εφημερίδα των Συντακτών.
Εκεί ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θέτει το, κατ’αυτόν, κρίσιμο ερώτημα των εκλογών, το «θα διασφαλίσουμε μια πορεία για τους πολλούς, που έχει αρχίσει; ‘Η θα επιστρέψουμε στα παλιά, καλά και συμφέροντα, για όσους μας οδήγησαν στην κρίση, στα μνημόνια και στην κοινωνική τραγωδία;{{«

«Οι πολίτες καλούνται να διακηρύξουν με την ψήφο τους ποια Ελλάδα και ποια Ευρώπη θέλουν…»}}, επισημαίνει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο κ. Τσίπρας.
Στη συνέντευξη δεν παραλείπει να αναφερθεί και στις καταγγελίες του Β. Μαρινάκη, λέγοντας πως «όσο περισσότερο μιλάει ο κ. Μαρινάκης, τόσο περισσότερο καταλαβαίνει ο κόσμος τι επιδιώκει και γιατί. Θα έλεγα μάλιστα ότι ως πραγματικός αρχηγός της Ν.Δ. δικαιούται από τον νόμο και διακαναλική πριν από τις εκλογές «, όπως επίσης και το ζήτημα των διακοπών του και το ηθικό πλεονέκτημα
Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρεται επίσης αναλυτικά για το διακύβευμα της κάλπης σε Ελλάδα και Ευρώπη, την επόμενη μέρα των εκλογών, ενώ επιτίθεται και στον αρχηγό της αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, το αφήγημα της ΝΔ και τις απειλές της αντιπολίτευσης για ειδικά δικαστήρια, αλλά και τον Γιάννη Στουρνάρα.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(περισσότερα)

share->share_count); ?>