ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΔΩΜΑ ΣΤΗΝ περιοχή της Ξηροκρήνης 11 αλλοδαποί

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ελλάδα Ετικέτες:
 

Στο https://dominonews.gr διαβάσαμε:

Δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός τούς κρατούσαν παρά τη θέλησή τους, ζητώντας χρήματα, για να τους αφήσουν ελεύθερους: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες
Έντεκα αλλοδαπούς, που κρατούνταν παρά τη θέλησή τους σε δώμα πολυκατοικίας στην Ξηροκρήνη, απελευθέρωσαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 58 και 49 ετών αντίστοιχα και ένας 35χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της συμμορίας, της αρπαγής, της παράνομης μεταφοράς: προώθησης αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και παραβάσεων των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.
Πιο συγκεκριμένα, χθες το βράδυ (16/05/2019), αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν δώμα σε ταράτσα πολυκατοικίας όπου οι τρεις συλληφθέντες κρατούσαν παρά τη θέλησή τους 11 μετανάστες, δύο εκ των οποίων ανήλικοι, απαιτώντας να καταβάλουν οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα χρήματα, προκειμένου να τους ελευθερώσουν.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παράτυποι μετανάστες, αφού μπήκαν στη χώρα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη, όπου κρατούνταν στο συγκεκριμένο σημείο με την απειλή βίας.
Σε έρευνα της οικίας του 58χρονου στην ίδια περιοχή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-Δύο δενδρύλλια κάνναβης,

-14 συσκευασίες που περιείχαν σπόρους κάνναβης,

-Υλικά συσκευασίας (χάρτινες καρτέλες, κολλητική ταινία κ.ά.),

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

-7 φυσίγγια των 9mm και

-1 σιγαστήρας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
(περισσότερα)

share->share_count); ?>