ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ υγείας του Κουφοντίνα στην εντατική

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ελλάδα, Υγεία Ετικέτες:
 

Επιβαρυμένη κρίνεται από τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα, που συνεχίζει την απεργία πείνας για 21η μέρα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου.
Το ηγετικό μέλος της 17 Ν επιτρέπει στους γιατρούς μόνο ηλεκτρολύτες και υγρά, ενώ παρ’ όλο που διατηρεί τις αισθήσεις του, δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, καθώς είναι εξουθενωμένος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιατρικές εξετάσεις του καθημερινά παρουσιάζουν κάποιες διαταραχές των εργαστηριακών παραμέτρων, που γίνεται προσπάθεια να αντιμετωπιστούν.

Εκείνο που φέρεται να απασχολεί τους γιατρούς είναι το πόσο καιρό ο πολυισοβίτης μπορεί να υποβάλλει τον εαυτό του σε αυτή την επικίνδυνη διαδικασία, λαμβανομένης υπόψη και της ηλικίας του, καθώς είναι 61 ετών.
Ιατρικές πηγές ανέφεραν ότι δεν μπορεί να εκτιμηθεί ακόμη εάν η κατάσταση της υγείας του είναι αναστρέψιμη ή όχι, κάτι που θα απαντηθεί όταν ξεκινήσει η επανασίτισή του.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Σημειώνεται τέλος ότι οι ζωτικές του λειτουργίες είναι συνδεδεμένες με μηχάνημα, ώστε να παρακολουθείται, αλλά ο κρατούμενος δεν είναι διασωληνωμένος.
(magnesianews.gr)

(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

share->share_count); ?>