ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΕΛΗ: ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 31 χρόνια το ρεκόρ της Ματίνας Ηλιάδου

Συντάκτης:
Κατηγορία: Αθλητικά, Μακεδονία Ετικέτες:
 

Ένα Πανσερραϊκό ρεκόρ στα 800 μέτρα που κρατούσε εδώ και τριάντα ένα ολόκληρα χρόνια η Ματίνα Ηλιάδου κατέρριψε η Κατερίνα Δελή.
Η αθλήτρια του Γ.Σ. Σέρρες 93 και του Άκη Παρασκευόπουλου που τα… «σαρώνει» όλα στο πέρασμα της κατακτώντας το ένα μετάλλιο μετά το άλλο, πήρε μέρος στους «Αλεξάνδρειους δρόμους» που διοργάνωσε ο σύλλογος ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, στο αγώνισμα των 800μέτρων και έκοψε πρώτη το νήμα με χρόνο 2’12’’31 κάνοντας ατομικό ρεκόρ και καταρρίπτοντας ένα Σερραϊκό ρεκόρ που κατείχε η Ματίνα Ηλιάδου από το μακρινό 1988 (2’12’’54).
Τη νέα επιτυχία της αθλήτριας του ανακοίνωσε ο προπονητής της, Άκης Παρασκευόπουλος με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο .
Ο προπονητής των πρωταθλητών έγραψε: «Κρατούσε 31 ολόκληρα χρόνια. Τώρα πλέον έσπασε το ρεκόρ Σερρών στα 800 γυναικών (η Ματίνα Ηλιαδου κατείχε το ρεκόρ από το 1988 με χρόνο 2’12«54).Η Κατερίνα Δελή με το νέο ατομικό ρεκόρ που έκανε (2’12«31) στην Θεσσαλονίκη , στους Αλεξάνδρειους δρόμους(24/5/2019) και την 1η θέση που κατέλαβε , είναι πλέον η κάτοχος του νέου ρεκόρ και φυσικά ελπίζουμε να το κατεβάσει ακόμη περισσότερο στους προσεχείς αγώνες.
Στους ίδιους αγώνες η 15χρονη Φωτεινή Τσαμουροπούλου ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ στα 1500(5’11«10), ενώ η δίδυμη αδελφή της Κατερίνα έκανε νέο ατομικό ρεκόρ(5’19» 39)κατεβάζοντας 18 δευτερόλεπτα τον χρόνο της(5’37«37)».
Στους αγώνας πήραν μέρος εκατόν τριάντα αθλητές και αθλήτριες από πολλές πόλεις της Ελλάδος(Καβάλα ,Σέρρες, Δράμα, Νάουσα, Βέροια, Αγρίνιο, Κιλκίς, Τρίκαλα, Κατερίνη, Αθήνα κ.α.) και τους παρακολούθησε και ο εθνικός προπονητής Ιωάννης Κουτσιώρας.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(περισσότερα: http://www.ert.gr)

share->share_count); ?>