ΚΟΜΟΤΗΝΗ: ΑΝΤΩΝΗ, χάσαμε…

Συντάκτης:
Κατηγορία: Θράκη, Πολιτική Ετικέτες:
 

Στο http://www.ert.gr διαβάσαμε:

Πληροφορήθηκαν το αποτέλεσμα των εκλογών στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Σύμπραξη Προοπτικής», μια πολύμηνη πορεία έπαιρνε τέλος. Όλοι προβληματισμένοι από το αποτέλεσμα, αλλά και όλοι αναγνωρίζοντας την νίκη του Γιάννη Γκαράνη.
Ζητήσαμε την άποψή τους και καταγράψαμε τα συμπεράσματα στα οποία έχουν οδηγηθεί για το «τι έφταιξε;{{» αλλά και για το «πώς θα κινηθούν;»}} Οι νεοεκλεγέντες στο νέο δημοτικό συμβούλιο Κώστας Μάϊνας και Ανέστης Βαφειάδης, αλλά και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κα Μάγδα Γιαμουστάρη δείχνουν την επόμενη μέρα.
Κώστας Μάϊνας: «θα είμαστε χρήσιμοι στο δήμο Κομοτηνής»
Κώστας Μάϊνας: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ο λαός της Κομοτηνής αποφάσισε για την επόμενη τετραετία να είναι στην διοίκηση η Κοινωνία Πολιτών είμαστε όμως ικανοποιημένοι από τον αγώνα που κάναμε. Την επόμενη μέρα θα κάνουμε τις προτάσεις μας, θα κάνουμε εποικοδομητική αντιπολίτευση και θα είμαστε χρήσιμοι στο δήμο Κομοτηνής».
Μάγδα Γιαμουστάρη: «Συνεννόηση, Συνεργασία, Σύνθεση και Συναίνεση»
Μάγδα Γιαμουστάρη: «Ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ θέλω να συγχαρώ τον καινούργιο μας δήμαρχο, τον Γιάννη Γκαράνη. Συγχαίρω επίσης και τον Αντώνη Γραβάνη για το ποσοστό που έφερε στις επαναληπτικές εκλογές και όλο τον αγώνα που έκαναν ο ίδιος και οι σύμβουλοί του. Έχω την αίσθηση πως αυτός ο τόπος ψήφισε αυτή την Κυριακή Συνεννόηση, Συνεργασία, Σύνθεση και Συναίνεση πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι αυτός ο τόπος θα πάει μπροστά μόνο μ’ αυτές τις τέσσερις προοπτικές που σας ανέφερα. Είμαι βέβαιη ότι ο Αντώνης Γραβάνης με τους συμβούλους του θα συμβάλλουν σ΄ αυτό . Και είμαι αισιόδοξη ότι θα συνθέσει και ο Γιάννης ο Γκαράνης. Εύχομαι θερμά συγχαρητήρια στους δύο «μονομάχους», που θα κάνουν το καλύτερο για να αναδειχθεί αυτός ο δήμος στο κέντρο της Περιφέρειας, όπως που του αξίζει.{{«.
Ανέστης Βαφειάδης: Να έχουμε στο νού μας το καλό και το συμφέρον της πόλης
Ανέστης Βαφειάδης: «Το αποτέλεσμα φυσικά και δεν μας ικανοποιεί σαν συνδυασμός. Ο κόσμος επέλεξε την πρόταση της «Κοινωνίας Πολιτών», είναι αποδεκτό. Συγχαρητήρια στον Γιάννη Γκαράνη και τους συμβούλους τους. Θα είμαστε αντιπολίτευση και θα προσπαθούμε να συμβάλλουμε στηριζόμενοι στο πρόγραμμά μας για το καλύτερο για την πόλη μας, με συμφωνίες και διαφωνίες, όπως αρμόζει και στο ρόλο της αντιπολίτευσης. Πάντα έχοντας στο νου το καλό και το συμφέρον της πόλης.»}}
Φώτο: Στιγμιότυπα από το εκλογικό κέντρο του κου Α. Γραβάνη ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφίες: Μαρία Νικολάου

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(περισσότερα)

share->share_count); ?>